• Britanicii merg tot mai puțin în club pe timpul nopții.
  • Studiu: Căutările despre petreceri în timpul zilei au crescut cu 800%.
  • Un motiv este că oamenii își schimbă stilul de viață după 30 de ani.

Somnoroase păsărele, pe la cluburi se adună. Tot mai mulți tineri își schimbă prioritățile și nu mai merg în club pe timp de noapte, ci ziua în amiaza mare!

Experții au observat noul obicei al petrecăreților din statisticile de pe motoarele de căutare, căutările pentru cluburi de zi au crescut cu 800%, arată un studiu făcut de Startle. Motivul? Oamenii își schimbă stilul de viață, mai ales după ce împlinesc 30 de ani – sănătatea și bunăstarea sunt prioritare față de petrecutul noaptea târziu prin cluburi. „Angajamentele precum creditele ipotecare, copiii și animalele de companie îi fac pe oameni să-și reconsidere obiceiurile”, spune un expert în științe comportamentale.

Un alt motiv este că în Marea Britanie, acolo unde a fost făcut studiul, nu mai sunt la fel de multe cluburi ca în trecut.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
TAYLOR SWIFT RĂMÂNE SEMI-GOALĂ PE SCENĂ
CE VOR PRIMARII ÎN 2024?
DR. HASHEM VREA SĂ FACĂ TRANSPLANT DE CAP
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU

O cincime din cluburile de noapte s-au închis în ultimii 3 ani, spune Nighttime Industries Association. Proprietarii de cluburi nu-și mai permit să le țină deschise din cauza costului vieții și a chiriilor tot mai ridicate.

Citește și