• Bogatul inginer sud-african Errol Musk spune că multe femei îi cer donații după ce, în urmă cu câteva zile, s-a confirmat că a devenit tată pentru a șaptea oară.
  • De când și-a mărturisit noua paternitate, acesta primește cereri de la femei care îi solicită materialul genetic pentru „a crea o nouă generație de Eloni”.
  • „Singurul lucru pentru care suntem aici pe Pământ este să ne reproducem”, spunea el.

La 76 de ani, Errol Musk revine în actualitate după ce a confirmat că a devenit tată pentru a șaptea oară într-o relație cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout, în vârstă de 35 de ani, cu care a avut deja un fiu în 2017.

O dezvăluire uluitoare care, la vremea respectivă, i-a lăsat pe copiii săi mai mari, inclusiv pe miliardarul Elon Musk, stupefiați, furioși și, practic, nu mai voiau să aibă nimic de-a face cu el. De data aceasta, bogatul inginer sud-african revine pe prima pagină a ziarelor pentru aceeași problemă, dar cu nuanțe, pentru că, potrivit acestuia, de când și-a mărturisit noua paternitate, primește cereri de la femei care îi solicită materialul genetic pentru „a crea o nouă generație de Eloni”.

După cum inginerul însuși a confirmat pentru ziarul britanic The Sun, o companie și-a exprimat deja interesul de a utiliza serviciile sale pentru a satisface toate aceste cereri. „O companie din Columbia vrea ca eu să donez spermă pentru a putea procrea cu femei de înaltă clasă pentru că, așa cum spun ei, De ce să-l întrebăm pe Elon când îl avem pe cel care l-a creat pe Elon?”, explică el, adăugând că nu i s-a oferit nicio plată pentru serviciile sale, dar ar putea primi „alte tipuri de compensații” dacă acceptă să devină donator de spermă.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Nu mi s-au oferit bani, dar mi s-au oferit călătorii la clasa întâi, cazare la hotel de cinci stele și toate celelalte lucruri”, spune el, explicând că nu intenționează să ceară nimănui bani pentru sperma sa.

Un ideal de a se reproduce pe care inginerul pare să-l fi păstrat de ceva vreme, întrucât în urmă cu câțiva ani mărturisea deschis că, în ciuda vârstei, este dispus să-și mărească familia numeroasă: „Singurul lucru pentru care suntem aici pe Pământ este să ne reproducem”, spunea el. „Dacă aș putea avea mai mulți copii, i-aș avea. Nu văd niciun motiv să nu o facă. Dacă m-aș fi gândit la asta atunci, Elon nu ar fi existat.”