• Tatuajele vor fi transformate gratuit pentru a le oferi o nouă formă și un nou sens.
  • Salonul este menit pentru cei care doresc să-și modifice tatuajele pe care le regretă.
  • Salonul va fi deschis între 11 și 13 octombrie la Sixty Ink din Londra.

Tinder deschide un salon de tatuaje pentru cei care doresc sa-si modifice tatuajele
dedicate foștilor parteneri, iar ele vor fi transformate gratuit pentru a le da o noua forma si un nou sens, scrie Creative Bloq.

Campania intitulată „Ink Twice” face parte dintr-o promoție pop-up cu durată limitată, care le va permite utilizatorilor să obțină gratuit tatuaje pentru a stinge amintirea vechilor iubiri sau cel puțin pentru a scăpa de numele lor de pe braț.

Tinder te ajută să uiți de fosta relație

Pornind de la ideea ca Tinder ofera utilizarilor sai noi inceputuri cu privire la relatiilor lor intime, salonul pop-up ii va ajuta pe acestia sa ofere o noua sansa intalnirilor amoroase prin modificarea tatuajelor care nu-i mai reprezinta.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Potrivit statisticilor, incepand cu 2021 cuvintele „tatuaj” si „tatuaje” au fost mentionate cu 183% mai mult in descrierile din profilurile utilizatorilor. Salonul, denumit „Ink Twice”, nu va realiza tatuaje de la zero, ci le va transforma pe cele existente deja, realizate deja de utilizatori in trecut.

Tatuajele au devenit un mod de a reprezenta personalitatea si interesele cuiva, iar numarul celor interesati de ele sau care si-au facut cel putin un astfel de simbol pe piele este din ce in ce mai mare. Salonul va fi deschis intre 11 si 13 octombrie la Sixty Ink din Londra.

Citește și: