• Un om al străzii a lăsat telespectatorii stupefiați cu transformarea sa incredibilă” după ce i-a ras părul ciufulit un frizer cu inimă bună.
  • Joshua Santiago a călătorit în Statele Unite în ultimii șapte ani, oferind tunsori gratuite persoanelor fără adăpost prin intermediul frizeriei sale mobile – Empowering Cuts.
  • Frizerul a lăsat fanii șocați după ce i-a făcut unui bărbat o tunsoare de care avea mare nevoie și a descoperit că sub el se ascundea un chip frumos.

Un om al străzii a lăsat telespectatorii stupefiați cu transformarea sa incredibilă” după ce i-a ras părul ciufulit un frizer cu inimă bună. Joshua Santiago a călătorit în Statele Unite în ultimii șapte ani, oferind tunsori gratuite persoanelor fără adăpost prin intermediul frizeriei sale mobile – Empowering Cuts.

Furgoneta este concepută pentru a ajuta persoanele fără adăpost și pentru a oferi un refugiu sigur pentru client în timpul tratamentului pe care îl primește, cu alte facilități la bord, cum ar fi un televizor și o toaletă.

Joshua a împărtășit videoclipurile sale cu schimbările de look gratuite pe TikTok, care a adunat peste 304.000 de urmăritori pe platforma de socializare. De data aceasta, frizerul a lăsat fanii șocați după ce i-a făcut unui bărbat o tunsoare de care avea mare nevoie și a descoperit că sub el se ascundea un chip frumos.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În clipul, care a obținut peste 9.100 de aprecieri, bărbatul fără nume a fost ras de părul ciufulit, dar acesta era atât de încâlcit încât arăta mai degrabă ca o perucă. Reacția sa când i s-a înmânat părul a fost: Arată mai degrabă ca o perucă, uite”.

Foto:  @empoweringcuts/Instagram

De asemenea, i-a fost tăiată și aranjată barba și mustața. În descrierea videoclipului, Josh a scris: Tratarea cu compasiune și respect a unei persoane fără adăpost poate face o adevărată diferență în viața ei. Le poate oferi un sentiment de demnitate și de respect de sine, ceea ce poate fi o motivație puternică pentru schimbare.”

Telespectatorii TikTok au fost uimiți de diferența din el după podoabă, deoarece au luat la comentarii pentru a oferi câteva cuvinte de încurajare. Un utilizator a spus: Transformarea este incredibilă. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți”.

Un altul a adăugat: O tunsoare va schimba un om, mai ales modul în care se simte despre el însuși și în interior.” Un al treilea a comentat: La naiba, e frumoseeeee…. i-ai dat ceva de care avea nevoie ca să se simtă din nou el însuși și îți mulțumesc pentru asta.” Este un bărbat chipeș”, a scris un al patrulea.