• Curățarea tapițeriei scaunelor sau canapelelor de acasă poate fi făcută cu un truc simplu de curățare.
  • Ai nevoie doar de un ingredient natural și de casă, foarte ușor de obținut, cu care poți acționa asupra petei și o poți îndepărta complet: lămâia.
  • Pentru a curăța petele încorporate în țesătura canapelei, tot ce trebuie să faci este să storci sucul unei lămâi, care trebuie amestecat în părți egale cu apă.

Curățarea tapițeriei scaunelor sau canapelelor de acasă este ușoară dacă aveți un aspirator pentru a îndepărta praful, acarienii și murdăria acumulată prin utilizare. Cu toate acestea, atunci când există o pată care rămâne încastrată pe suprafața canapelei, nu este suficient doar să dai cu aspiratorul, ci trebuie să urmezi câțiva pași pentru a o curăța complet.

Așadar, poți lua aminte la acest truc simplu de curățare, eficient și rapid de realizat, pentru care ai nevoie doar de un ingredient natural și de casă, foarte ușor de obținut, cu care poți acționa asupra petei și o poți îndepărta complet: lămâia.

Cum să eliminați petele de pe canapea cu suc de lămâie

Pentru a curăța petele încorporate în țesătura canapelei, tot ce trebuie să faci este să storci sucul unei lămâi, care trebuie amestecat în părți egale cu apă pentru a crea produsul detartrant. În amestec se poate adăuga și puțin alcool.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

După realizarea amestecului, nu trebuie decât să îl aplici direct pe țesătură, frecând ușor cu o perie cu peri ușori, pentru a nu deteriora tapițeria, și să îl lași să acționeze câteva minute.

Ca ultim pas, dacă mai rămâne ceva produs sau dacă doriți să clătiți, puteți adăuga puțin săpun amestecat cu apă, frecați din nou și îndepărtați ultimele resturi cu o cârpă curată și uscată. La final, este indicat să se usuce cu un uscător de păr sau cu un fier de călcat, dar nu atingeți niciodată baza de suprafață, pentru că ați putea să o ardeți.