Tu cei pui pe masa de Paște? Alina Neamțu îți prezintă cozonacul și pasca fără zahăr

Sărbătorile sunt un prilej de bucurie și, potrivit tradiției, masa de Paște este una importantă. Așadar, putem să alegem un meniu de Paște care să fie pe placul nostru și să pregătim câte puțin din fiecare preparat, care se mănâncă în mod obișnuit de Paște.

Chiar dacă prăjiturile de pe vremea bunicii rămân în topul multor persoane, poate îţi doreşti totuşi să revigorezi puţin carneţelul cu prăjituri şi să optezi pentru ceva diferit pentru sărbătorile pascale din acest an.

Ce alt desert ne recomanzi pentru Paște?

„Noi am venit cu ceva nou pentru cei care vor ceva inedit. Astfel, preparăm cozonac și pască fără zahăr. Cele două sunt preparate cu ștevie și sunt benefice pentru cei care au diabet, pentru copii sau pentru cei care țin o dietă”, a declarat Alina Neamțu, patiser, pentru Aleph News.

Citește și

Exit mobile version