• Prima zi de Paști este o manifestare a esenței umane.
  • Bucuria este cea mai bună formă de recunoaștere a prezenței lui Dumnezeu.
  • Laura Finklestein: „Pentru fiecare funcționează altceva, dacă pentru unii funcționează mersul la biserică și credința, atunci este foarte bine”.

Prima zi de Paști nu este doar o sărbătoare religioasă, ci este o manifestare a esenței umane, a credinței în
lucruri mai mari decât noi înșine și a puterii pe care o avem de a găsi lumină în cele mai întunecate momente. Sărbătoarea Învierii lui Hristos ne aduce aminte că bucuria este o binecuvântare pe care o putem împărtăși cu ceilalți. Bucuria este cea mai bună formă de recunoaștere a prezenței lui Dumnezeu. Tu mai știi să te bucuri?

„Eu momentan sunt la părinți și mă bucur de vreme frumoasă, mă bucur de timpul pe care îl petrec alături de ei și alături de familie, de surori. E o zi liniștită și așa e în fiecare an. În general de Paște noi alegem să stăm acasă. Deși nu mai locuiesc cu părinții mei, aici mereu se simte ca acasă”, spune Laura Finklestein.

Mai crezi în miracole?

„Eu sunt o persoană destul de realistă și întotdeauna caut o justificare științifică și sunt o persoană cu logică și rațiune, dar e un mod foarte optimist, foarte frumos de a privi lucrurile care par întâmplătoare. Le putem considera miracole.”

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

În era digitalizării, avem nevoie de miracole?

„Da, cred că credința ne face mai buni și cu siguranță unii oameni își găsesc sprijinul, puterea și bunătatea în credință și în biserică. Pentru fiecare funcționează altceva, dacă pentru unii funcționează mersul la biserică și credința, atunci este foarte bine. Orice ne face să fim mai buni și să dorim binele celui de lângă noi, este perfect”, a declarat pentru Aleph News Laura Finklestein.

Citește și