• Într-o lume în care agitația și superficialitatea par să domine, există încă povești de sacrificiu și devotament, care ne inspiră și ne emoționează.
  • În călătoria de astăzi, mergi către povești de curaj și dăruire.
  • Prin moartea Sa pe cruce, ca sacrificiul perfect al lui Dumnezeu pentru păcat şi prin învierea Sa trei zile mai târziu putem avea acum viața veşnică, în cazul în care credem în El.

Într-o lume în care agitația și superficialitatea par să domine, există încă povești de sacrificiu și devotament, care ne inspiră și ne emoționează. În călătoria de astăzi, mergi către povești de curaj și dăruire.

„Nimic nu este durabil în viață fără un mic sacrificiu. Practic, nu putem să facem nimic fără să renunțăm la altceva. Nu discutăm acum de sacrificiul suprem. Este și aceasta o posibilitate a vieții, dar ne dorim cu toții să trăim cât mai mult. Toate realizările vieții presupun renunțări, sacrificii mai mici sau mai mari pentru aa atinge scopurile urmărite”, a explicat Emilian Duca, analist financiar, la Aleph News.

Iisus a venit şi S-a oferit pe Sine ca sacrificiu, întocmai cum oamenii fuseseră învăţaţi că El va face. Prin moartea Sa pe cruce, ca sacrificiul perfect al lui Dumnezeu pentru păcat şi prin învierea Sa trei zile mai târziu putem avea acum viața veşnică, în cazul în care credem în El.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Citește și