• Au trecut mai mult de 18 luni de când Apple a actualizat ultima dată linia sa de iPad.
  • Așteptarea se încheie în sfârșit pe 7 mai.
  • Aceasta este ziua în care directorul general Tim Cook este pregătit să introducă actualizări majore pentru iPad Pro și iPad Air.

Au trecut mai mult de 18 luni de când Apple a actualizat ultima dată linia sa de iPad, marcând cea mai lungă pauză de modele noi de când Steve Jobs a prezentat pentru prima dată produsul în 2010. Așteptarea se încheie în sfârșit pe 7 mai, scrie Bloomberg.

Aceasta este ziua în care directorul general Tim Cook este pregătit să introducă actualizări majore pentru iPad Pro și iPad Air, precum și noi versiuni ale accesoriilor pentru tablete. Compania va transmite aceste noutăți prin intermediul unui eveniment online denumit „Let Loose”, care ar trebui să dureze puțin mai mult de o jumătate de oră.

Cel mai mare reflector al evenimentului va fi cu siguranță asupra modelelor iPad Pro de ultimă generație pe care unii dintre noi le așteaptă de ani de zile. Noile modele de 12,9 inchi și 11 inchi vor sosi după mai mulți ani de actualizări mai mult iterative pentru gama iPad Pro. Toate rapoartele indică faptul că aceste modele 2024 vor oferi o mulțime de motive pentru a stârni entuziasm (și upgrade-uri).

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Afișaje OLED

Afișajele OLED vor ajunge pentru prima dată pe iPad. Se așteaptă ca atât iPad Pro de 12,9 inci, cât și cel de 11 inci să primească tehnologia OLED, oferind o serie de beneficii și aducând modelelor Pro o paritate a caracteristicilor de afișare care lipsește din 2021, când modelul de 12,9 inci a marcat un ecran mini-LED, în timp ce cel de 11 inci a păstrat ecranul LCD.

Utilizarea OLED ar trebui să ofere o luminozitate îmbunătățită și creșteri semnificative ale contrastului, inclusiv niveluri de negru mult mai întunecate. Fie că iPad-ul tău este folosit pentru lucrări creative, cum ar fi editarea video sau ilustrarea, fie că este în mare parte un dispozitiv de consum media, OLED ar trebui să reprezinte o mare îmbunătățire, în special pe modelul Pro mai mic.

Citește și