• Serialul o are ca protagonistă pe Lily Collins în rolul directorului de marketing Emily Cooper.
  • În ianuarie 2022, Netflix a reînnoit serialul pentru sezoanele trei și patru simultan.
  • La șase zile de la lansarea sezonului 3, Emily In Paris a obținut 117,6 milioane de ore de vizionare și a ajuns în Top 10 în 93 de țări.

Vești bune pentru fanii Emily in Paris! Serialul Netflix va reveni pentru sezonul 4 în această vară. Gigantul de streaming a dezvăluit recent data premierei pentru viitorul sezon, care va fi lansat în două părți, scrie Forbes.

Serialul o are ca protagonistă pe Lily Collins în rolul directorului de marketing Emily Cooper, o americancă care se mută la Paris pentru a ajuta filiala franceză de marketing a companiei sale. De-a lungul serialului, Cooper trebuie să se adapteze la provocările vieții la Paris, în timp ce se descurcă cu cariera, diferențele culturale, noile prietenii și viața amoroasă complicată.

În ianuarie 2022, Netflix a reînnoit serialul pentru sezoanele trei și patru simultan. La șase zile de la lansarea sezonului 3, Emily In Paris a obținut 117,6 milioane de ore de vizionare și a ajuns în Top 10 în 93 de țări, potrivit Variety.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Pe 3 mai, pentru a anunța data de lansare a sezonului 4, Netflix a apelat la numeroși membri ai distribuției și i-a provocat să se gândească la trei cuvinte care să descrie viitorul sezon 4. „Vulnerabil”, a spus Collins în videoclipul de pe YouTube publicat pe 3 mai, adăugând ulterior: „Aventuros”.

Colega ei de rol Ashley Park (Mindy Chen) a descris sezonul 4 că „încă nu s-a terminat”, în timp ce Lucas Bravo, care îl interpretează pe Gabriel, a spus: „Holy f-king s-t”. Camille Razat a optat pentru „dezordonat”, în timp ce Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie, șefa lui Emily) a adăugat: „Acest sezon se rezumă la un singur cuvânt: Răzbunare”. În cele din urmă, Lucien Laviscount, care îl interpretează pe fostul iubit al lui Emily, Alfie, a numit sezonul „Haotic, sfâșietor”.

Citește și