• Brian Sanchez, în vârstă de 33 de ani, a zburat în Turcia pentru o intervenție chirurgicală după ce a decis că picioarele sale sunt „prea scurte” pentru corpul său.
  • Brian a vrut să se opereze nu doar pentru aspectul fizic, ci și pentru a-și îmbunătăți performanțele în sala de fitness și pentru a fi cu aproximativ 10 centimetri mai înalt decât soția sa.
  • În martie 2023, a suferit o a doua operație, care l-a costat încă 56.000 de lire sterline, pentru a efectua aceeași procedură la femur.

Un tată a suferit o operație de alungire a membrelor pentru a fi mai înalt. De la 1,82 m la aproape 2 m, atât l-a ajutat operația să „crească”, după ce a decis că picioarele sale sunt „prea scurte” pentru corpul său. El speră să se simtă „în vârful lumii” după ce operația de 86.000 de lire sterline (106.000 USD) se va fi vindecat complet, scrie The Independent.

Brian Sanchez, în vârstă de 33 de ani, un broker de credite ipotecare care locuiește în Georgia, în Statele Unite, împreună cu soția sa, Nidia, în vârstă de 30 de ani, și fiicele lor, Kaisley, în vârstă de doi ani, și Kairi, în vârstă de șase ani, a simțit în ianuarie 2022 că trupul său era „disproporționat” și că arăta „ca un deget uriaș”.

Brian a vrut să se opereze nu doar pentru aspectul fizic, ci și pentru a-și îmbunătăți performanțele în sala de fitness și pentru a fi cu aproximativ 10 centimetri mai înalt decât soția sa.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cum s-au desfășurat operațiile

Brian a suferit prima operație în decembrie 2022, care a presupus ruperea tibiei și a peroneului, introducerea unei tije în interiorul oaselor și fixarea acesteia cu șuruburi. El a suferit o a doua intervenție în martie 2023 pentru a-și extinde femurul.

Pentru a se recupera, Brian a trebuit să stea într-un scaun cu rotile și să rotească șuruburile cu o cheie Allen de patru ori pe zi, dar când se va fi recuperat complet, el crede că durerea a „meritat”.

Recuperarea sa a presupus să stea într-un scaun cu rotile și să folosească o cheie Allen pentru a roti un șurub de pe fixatori de patru ori pe zi la 90 de grade pentru a separa segmentele osoase puțin câte puțin.

În martie 2023, a suferit o a doua operație, care l-a costat încă 56.000 de lire sterline, pentru a efectua aceeași procedură la femur.

Citește și: