• Alec Baldwin se recuperează, după ce a trecut printr-o operație de înlocuire a șoldului.
  • Vestea vine după ce, soția sa, Hilaria Baldwin a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că actorul a trecut printr-o „durere cronică foarte intensă”.
  • Operația avut loc la scurt timp după ce procurorii au abandonat acuzațiile penale împotriva lui Alec Baldwin în legătură cu tragicul incident din 2021.

Alec Baldwin se află în proces de recuperare după ce a suferit o operație de înlocuire a șoldului, potrivit unei postări făcute de soția sa, Hilaria Baldwin, pe Instagram. Ea a dezvăluit că această intervenție a fost necesară pentru a pune capăt unei perioade de „durere cronică foarte intensă”: Alec a primit un nou șold astăzi… a fost nevoie de mult timp. Am trecut prin atât de multe împreună… ca partener și pe măsură ce te vindeci, îmi doresc foarte mult ca tu să lași în urmă acest capitol al durerii cronice foarte intense și să-ți îmbunătățești calitatea vieții.

View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Hilaria Baldwin a adăugat că este recunoscătoare medicilor care l-au asistat pe Alec în această călătorie dificilă de înlocuire a șoldului și „oamenilor minunați care îl aduc cu atâta generozitate în siguranță prin aceasta”. Actorul și-a exprimat și el recunoștința în comentariile postării, răspunzând soției sale cu un mesaj simplu, dar cât se poate de romantic: Și tu. Mulțumesc, ție..

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Într-o postare anterioară pe Instagram, Hilaria a celebrat relația lor și a menționat provocările prin care au trecut împreună. Ea a scris: Prin ce călătorie am trecut, spre, în, în jurul și în continuare… fiecare loc emoțional pe care nu cred că niciunul dintre noi nu l-ar fi putut prezice vreodată…

Hilaria a spus că, în ciuda provocărilor, ei rămân puternici și împreună, înconjurați de oameni minunați și de copiii lor. Vestea despre operația de înlocuire a șoldului vine la scurt timp după ce procurorii au abandonat acuzațiile penale împotriva lui Alec Baldwin în legătură cu tragicul incident de pe platourile de filmare în care a decedat directorul filmului, Rust, Halyna Hutchins în 2021.

Citește și: