Un bărbat a omis să-i ceară numărul de telefon unei femei cu care s-a întâlnit. Ce a urmat după aceea e viral

Sursă: Hepta
  • După mai bine de 3 ore de dialog la o primă întâlnire între o femeie şi un bărbat, bărbatul a plecat fără să ceară numărul de telefon al femeii.
  • Ea l-a urmărit până în parcare, furioasă.
  • S-au căsătorit 12 ani mai târziu.

După mai bine de 3 ore de dialog la o primă întâlnire între o femeie şi un bărbat, bărbatul a plecat fără să ceară numărul de telefon al femeii. Ea l-a urmărit până în parcare, furioasă. S-au căsătorit 12 ani mai târziu. Cazul este semnalat de Il Messaggero, care se întreabă dacă ar trebui ca bărbaţii să le ceară femeilor numărul de telefon sau invers.

Cotidianul relatează cazul Serenei, care a povestit că la prima întâlnire bărbatul nu i-a cerut numărul de telefon după mai bine de 3 ore de conversaţie. Ea, enervată, l-a urmărit până în parcare.

„Acum 12 ani, am povestit cu un străin timp de 3 ore. M-a salutat de rămas bun şi a plecat fără să spună altceva. În parcare m-am enervat. Am urlat la el pentru că nu mi-a cerut numărul de telefon. Acum suntem căsătoriţi”, a scris Serena.

Web-ul s-a împărţit în privinţa celui care ar trebui să facă primul pas. Un utilizator comentează: „Un sfat: este 100% legal (cel puţin unde locuiesc eu) ca o femeie să ceară numărul de telefon al unui bărbat. Internetul este împărţit în ceea ce priveşte cine ar trebui să facă primul pas. Sunt cei care cred că bărbatul ar trebui să facă primul pas, dar sunt şi cei care spun că nu mai este necesar ca el să ceară numărul de telefon pentru că vremurile s-au schimbat. Cu siguranţă, cineva trebuie să vină în ajutorul celuilalt: altfel este dificil să te căsătoreşti”