• Un bărbat care are 102 copii a promis că nu va mai fi tată, deoarece se luptă să facă față cu uriașa sa familie.
  • Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, care are 12 soții, le-a ordonat acum să ia pilule.
  • Musa, care are, de asemenea, 568 de nepoți, locuiește într-un complex cu o casă cu 12 dormitoare în Bugisa, Uganda.

Un bărbat care are 102 copii a promis că nu va mai fi tată, deoarece se luptă să facă față cu uriașa sa familie. Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, care are 12 soții, le-a ordonat acum să ia pilule.

El a spus: Nu mai pot tolera să fac copii din cauza resurselor limitate. Și, în acest sens, mi-am sfătuit toate soțiile mele aflate la vârsta fertilă să apeleze la planificarea familială. De asemenea, îi descurajez pe cei care doresc să se căsătorească cu mai mult de patru soții să nu facă acest lucru, deoarece lucrurile nu sunt bune.”

Musa, care are, de asemenea, 568 de nepoți, locuiește într-un complex cu o casă cu 12 dormitoare în Bugisa, Uganda. El spune că, deși își poate deosebi copiii și nepoții, nu îi cunoaște pe toți după nume. S-a căsătorit cu prima sa soție, Hanifa, în 1971, la vârsta de 16 ani, după ce a renunțat la școală, și a devenit tată pentru prima dată doi ani mai târziu, când aceasta a născut o fiică.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

În calitate de președinte al satului și om de afaceri, el spune că a decis să își mărească familia, deoarece avea bani și teren. El a spus: Pentru că am reușit să câștig ceva, am decis să îmi extind familia căsătorindu-mă cu mai multe femei. M-am asigurat că fiecare dintre ele are la dispoziție sape pentru a cultiva pământul și a produce hrană suficientă pentru a susține familia, deoarece solurile sunt fertile.”

Cu toate acestea, el cere acum ajutorul guvernului, spunând că se străduiește să își educe toți copiii. Dar, în ciuda numărului imens de copii, în familia sa toți se înțeleg bine. Hanifa, prima sa soție a spus: El are o inimă care ascultă, nu se grăbește niciodată să ia decizii înainte de a auzi toate părțile. Nu victimizează pe nimeni și ne tratează pe toți în mod egal.”