• Un bărbat cu trei soții tocmai și-a întâmpinat cel de-al 60-lea copil – și nu are de gând să se oprească.
  • Sardar Jan Mohammad Khan Khilji, în vârstă de 50 de ani, locuiește cu cele trei soții și cu o mulțime de copii în provincia Quetta.
  • Vestea despre familia masivă a tipului a devenit virală pe rețelele de socializare, unii întrebându-se cum reușește să își amintească toate numele copiilor săi”.

Un bărbat cu trei soții tocmai și-a întâmpinat cel de-al 60-lea copil – și nu are de gând să se oprească. Originar din Pakistan, Sardar Jan Mohammad Khan Khilji, în vârstă de 50 de ani, locuiește cu cele trei soții și cu o mulțime de copii în provincia Quetta.

Iar una dintre soții a născut săptămâna aceasta cel mai nou copil al bărbatului, un fiu pe nume Khushal.
Sardar, care este de fapt un medic de meserie, a vorbit cu presa locală despre volumul de copii pe care îl are – și a susținut că își dorește o altă soție pentru a putea avea și mai mulți copii.

El a cerut, de asemenea, guvernului local să îi ofere un autobuz gratuit pentru a-și putea duce întreaga familie într-o excursie, după ce s-a plâns că, din cauza costului vieții, are dificultăți în a-și hrăni copiii. Vorbind pentru Shamshad News, el a spus: Afacerile au ajuns într-un punct mort. Prețurile la toate produsele de bază, inclusiv la făină și zahăr, s-au triplat. În ultimii trei ani, toți pakistanezii, inclusiv întreaga lume, se confruntă cu dificultăți, inclusiv eu.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Vestea despre familia masivă a tipului a devenit virală pe rețelele de socializare, unii întrebându-se cum reușește să își amintească toate numele copiilor săi”. Unul dintre ei a scris: Ar trebui să continue la 100 de ani”. Iar altul a postat: Autoritățile trebuie să îl oprească pe acest nebun”. Un al treilea, jurnalistul indian Mohan Sinha, a postat destul de dur: Soțiile trebuie să fi fost veșnic orizontale”.

În Pakistan, poligamia – actul de a avea mai mult de o soție – este permisă din punct de vedere legal, dar numai bărbații care aderă la credința islamică” au dreptul legal de a încheia uniuni poligame, cu un maxim de patru soții în același timp, susțin surse locale.

Această lege, introdusă în 1961, ar fi suficient de bună pentru Sardar, care acum caută o a patra soție … în cazul în care mai este cineva în căutarea dragostei în locuri îndepărtate. Recordul mondial oficial pentru un cuplu cu cei mai mulți copii aparține Valentinei și lui Feodor Vassilyev, care au 69 de copii. Cel din urmă s-a născut în 1765.