Un bărbat de 81 de ani, blocat în zăpadă, a supraviețuit o săptămână cu croissante și bomboane

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a supraviețuit cu croissante, bomboane și biscuiți timp de aproape o săptămână, singur în mașina sa, blocată într-un munte de zăpadă pe o autostradă pustie din California.

Jerry Jouret, în vârstă de 81 de ani, a pornit de la casa sa de vacanță din Big Pine, California, pe 24 februarie, se îndrepta către casa familiei sale din Gardnerville, Nevada – situată la puțin peste trei ore distanță, în condiții bune de condus.

În timpul drumului, Jouret a virat din greșeală pe un drum secundar, iar SUV-ul său a rămas blocat în apropiere de Gilbert Pass, a declarat el pentru CNN. O plapumă ușoară și un prosop de baie au fost singurele lucruri pe care Jouret le avea pentru a se încălzi, a spus el.

Jouret a rămas cu blocat în zăpadă cu mașina și a conservat benzina și bateria vehiculului, pornind SUV-ul doar periodic pentru a se încălzi.

Aproximativ un metru și jumătate de zăpadă a căzut în timpul seriei de furtuni care au lovit statul pe parcursul săptămânii. În multe zone din California s-au înregistrat cantități semnificative de zăpadă – un eveniment neobișnuit pentru un stat în care iernile sunt foarte blânde.

Bărbatul a fost găsit în timp ce un pilot a observat ceva ce inițial a crezut că este o piatră. O privire mai atentă a dezvăluit un vehicul – iar pilotul a observat un braț care se agita din mica deschidere a geamului mașinii. Jouret a stat în spital doar câteva ore și nu a prezentat semne de hipotermie, a declarat nepotul său. „Asistentele au fost șocate de cât de bune îi erau semnele vitale”, a spus nepotul lui Jouret.

Christian Jouret speră ca salvarea miraculoasă a bunicului său să servească drept avertisment pentru alții despre cât de periculoase pot fi călătoriile pe timp de iarnă, mai ales când nu este ceva cu care ești obișnuit.

Exit mobile version