• Jeff Reitz a început să viziteze parcul de distracții din Anaheim în 2012, când era șomer, ca o scuză pentru a ieși din casă și a face mișcare.
  • Vizitele i-au ridicat moralul și, înainte de a-și da seama, a mers două luni la rând.
  • eitz a început să fie recunoscut de alți oaspeți – care îi cereau un autograf sau să facă o fotografie cu ei – și a început, de asemenea, să îi cunoască pe angajații parcului.

Există adulți Disney – care sunt obsedați de produsele gigantului de animație, deși sunt adulți – și apoi există Jeff Reitz. Fascinația lui Reitz pentru Disneyland l-a determinat să viziteze zilnic, timp de opt ani, trei luni și 13 zile, celebrul parc tematic al companiei din Anaheim, California.

Drept urmare, bărbatul în vârstă de 50 de ani, din apropiere de Huntington Beach, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru că a efectuat cele mai multe vizite consecutive la Disneyland, au anunțat oficialii săptămâna trecută. Reitz a fost de fapt șocat” când Guinness l-a sunat și l-a informat despre recordul pe care l-a stabilit, a declarat el pentru Los Angeles Times într-un interviu publicat sâmbătă. A fost pur și simplu sălbatic cum s-a întâmplat totul”.

După cum a povestit Reitz pentru Times, în timp ce era șomer în 2012, a început să viziteze zilnic Disneyland cu un abonament anual care îi fusese făcut cadou pentru a putea ieși din casă, a face mișcare și a întrerupe monotonia căutării unui loc de muncă. Vizitele i-au ridicat moralul și, înainte de a-și da seama, a mers două luni la rând. În cea de-a 60-a zi a sa, Disneyland a găzduit un eveniment de 24 de ore în care s-a evidențiat faptul că 2012 este un an bisect, iar el a întâlnit un reporter care acoperea adunarea, potrivit site-ului Guinness.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Reporterul a început să urmărească postările pe rețelele de socializare pe care Reitz le publica la începutul fiecăreia dintre călătoriile sale la Disneyland, iar jurnalistul a scris în cele din urmă un articol despre pasionatul de Mickey Mouse, care a câștigat multă atenție. După atenția mediatică, Reitz a început să fie recunoscut de alți oaspeți – care îi cereau un autograf sau să facă o fotografie cu ei – și a început, de asemenea, să îi cunoască pe angajații parcului, sau cast members”. S-a întrebat cât timp ar putea continua așa și dacă avea ceva special, așa că a cercetat dacă Guinness avea un record mondial pentru vizite consecutive la Disneyland.

Guinness nu avea, dar când și-a dat seama că ar putea fi nevoit să plătească o taxă organizației pentru a fi sărbătorit în mod oficial pentru isprava sa, Reitz a spus că a lăsat să îi scape acest lucru din minte.
În cele din urmă, el a reușit să ajungă la Disneyland 2.995 de zile consecutive înainte ca pandemia COVID-19 să forțeze parcul să se închidă pentru mai mult de un an, începând cu 14 martie 2020.

De la redeschiderea sa post-pandemică, Disneyland cere acum vizitatorilor să facă rezervări în avans pentru a menține mulțimile controlabile. După cum relatează Times, nu toți cei care doresc o rezervare pot obține una, iar noile abonamente anuale blochează, de asemenea, câteva date în decembrie pentru deținătorii acestora, toate acestea fiind de fapt măsuri de protecție pentru recordul lui Reitz.
Guinness a recunoscut, în esență, toți acești factori, anunțând la 21 februarie că a decis să îl înscrie pe Reitz pe lista sa de deținători de recorduri.

Reitz nu mai deține un abonament anual la Disneyland, a relatat Times, dar încă mai face vizite ocazionale. El a declarat pentru site-ul Guinness World Records că știa deja ce vrea să facă la următoarea ocazie pe care o va avea de a merge în parcul de distracții, care sărbătorește anul acesta 100 de ani de la înființarea companiei Disney. Cred”, a spus Reitz, că ar fi foarte amuzant să mă întorc cu certificatul meu de titlu de record mondial Guinness pentru a face poze acolo unde l-am câștigat – în interiorul Disneyland.”