• Un bărbat saudit susține că s-a căsătorit de 53 de ori cu scopul de a găsi stabilitate și liniște sufletească, nu plăcere personală.
  • Abu Abdullah, în vârstă de 63 de ani, a fost supranumit „poligamul secolului”.
  • El a spus: „Când m-am căsătorit pentru prima dată, nu aveam de gând să mă căsătoresc cu mai multe femei, pentru că mă simțeam bine și aveam copii”.

Un bărbat saudit susține că s-a căsătorit de 53 de ori cu scopul de a găsi stabilitate și liniște sufletească, nu plăcere personală. Abu Abdullah, în vârstă de 63 de ani, a fost supranumit „poligamul secolului”.

„M-am căsătorit cu 53 de femei pe perioade lungi de timp. Prima a fost când aveam 20 de ani, iar ea era cu șase ani mai mare decât mine”, a declarat Abdullah pentru televiziunea saudită MBC.

El a spus: „Când m-am căsătorit pentru prima dată, nu aveam de gând să mă căsătoresc cu mai multe femei, pentru că mă simțeam bine și aveam copii”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cu toate acestea, după câțiva ani, au existat probleme în relație și Abdullah a decis să se căsătorească din nou la vârsta de 23 de ani. El și-a informat prima soție despre decizia sa, a relatat Gulf News. Când prima și a doua sa soție au avut discuții între ele, Abdullah a decis să se căsătorească pentru a treia și a patra oară. Ulterior, el a divorțat de primele două soții.

Abdullah a spus că motivul simplu pentru care s-a căsătorit de mai multe ori, a fost căutarea unei femei care să îl facă fericit. El a adăugat că a încercat să fie corect cu toate soțiile sale.

Abdullah a spus că cea mai scurtă căsătorie a durat doar o noapte. Deși bărbatul de 63 de ani s-a căsătorit în principal cu femei saudite, el a recunoscut că s-a căsătorit cu femei străine în timpul călătoriilor sale de afaceri în străinătate.

„Obișnuiam să stau între trei și patru luni. Așa că m-am căsătorit pentru a mă proteja de viciu”, a spus el. El a adăugat: „Fiecare bărbat din lume își dorește să aibă o singură femeie și să rămână cu ea pentru totdeauna. Stabilitatea nu se găsește la o femeie tânără, ci la una în vârstă”. În prezent, este căsătorit cu o singură femeie și nu intenționează să se recăsătorească.