Un bărbat s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani. Care a fost motivul?

căsătorie

căsătorie

Un bărbat saudit susține că s-a căsătorit de 53 de ori cu scopul de a găsi stabilitate și liniște sufletească, nu plăcere personală. Abu Abdullah, în vârstă de 63 de ani, a fost supranumit „poligamul secolului”.

„M-am căsătorit cu 53 de femei pe perioade lungi de timp. Prima a fost când aveam 20 de ani, iar ea era cu șase ani mai mare decât mine”, a declarat Abdullah pentru televiziunea saudită MBC.

El a spus: „Când m-am căsătorit pentru prima dată, nu aveam de gând să mă căsătoresc cu mai multe femei, pentru că mă simțeam bine și aveam copii”.

Cu toate acestea, după câțiva ani, au existat probleme în relație și Abdullah a decis să se căsătorească din nou la vârsta de 23 de ani. El și-a informat prima soție despre decizia sa, a relatat Gulf News. Când prima și a doua sa soție au avut discuții între ele, Abdullah a decis să se căsătorească pentru a treia și a patra oară. Ulterior, el a divorțat de primele două soții.

Abdullah a spus că motivul simplu pentru care s-a căsătorit de mai multe ori, a fost căutarea unei femei care să îl facă fericit. El a adăugat că a încercat să fie corect cu toate soțiile sale.

Abdullah a spus că cea mai scurtă căsătorie a durat doar o noapte. Deși bărbatul de 63 de ani s-a căsătorit în principal cu femei saudite, el a recunoscut că s-a căsătorit cu femei străine în timpul călătoriilor sale de afaceri în străinătate.

„Obișnuiam să stau între trei și patru luni. Așa că m-am căsătorit pentru a mă proteja de viciu”, a spus el. El a adăugat: „Fiecare bărbat din lume își dorește să aibă o singură femeie și să rămână cu ea pentru totdeauna. Stabilitatea nu se găsește la o femeie tânără, ci la una în vârstă”. În prezent, este căsătorit cu o singură femeie și nu intenționează să se recăsătorească.

Exit mobile version