• Gerald Johnson din Michigan, SUA, a descris cum călătoria terifiantă în „Iad” i-a schimbat viața pentru totdeauna.
  • Pastorul din Michigan a descris momentul în care a călătorit în miezul Pământului, unde spune el că se află Iadul.
  • Gerald a dezvăluit apoi cum a scăpat în cele din urmă din Iad și a reușit să se întoarcă pe Pământ.

Un bărbat a lansat un avertisment înspăimântător după ce a îndurat o călătorie în „iad” în timpul unui „atac de cord”, într-o încercare pe care „nu și-ar dori-o nici celui mai rău dușman”. Gerald Johnson din Michigan, SUA, a descris cum călătoria terifiantă în „Iad” i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Gerald a făcut afirmațiile sale bizare într-un videoclip pe TikTok, afirmând că a fost trimis în Iad în februarie 2016, după ce a suferit ceea ce el a crezut inițial că a fost un atac de cord. În deschiderea videoclipului, Gerald a spus „Absolut, am văzut adevăratul Iad. Am fost acolo. Și nu i-aș dori asta celui mai mare dușman al meu, nu-mi pasă ce mi-a făcut persoana respectivă”.

Pastorul din Michigan a descris apoi momentul în care a călătorit în miezul Pământului, unde spune el că se află Iadul. „Am crezut că voi avea un atac de cord”, și-a amintit el.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Spiritul meu mi-a părăsit corpul fizic și am crezut că voi merge în sus, pentru că am crezut că am făcut atât de mult bine în această viață și că am ajutat atât de mulți oameni […] dar, spre deosebire de a merge în sus, eu am coborât. M-am dus literalmente în centrul Pământului. Lucrurile pe care le-am văzut au fost literalmente de nedescris și mă fac să mă emoționez de fiecare dată când vorbesc despre asta.”

Pastorul a descris apoi câteva dintre lucrurile la care a fost martor când se afla în Iad, inclusiv un bărbat „în patru labe ca un câine”, care era ars de sus până jos și purta un lanț în jurul gâtului.

„Era un demon care ținea lanțul”, și-a amintit Johnson. „Am știut că acest demon a fost trimis în viața acestui om pentru a-l călăuzi din copilărie până în momentul în care a murit”. Gerald a continuat să detalieze cum a auzit muzica și a spus că versurile erau aceleași cu cele pe care le auzim pe Pământ, făcând referire la piesa Umbrella a Rihannei și Don’t Worry Be Happy a lui Bobby McFerrin.

Cu toate acestea, el a spus că, în loc ca vedetele pop de top să cânte versurile, era un grup obsedant de demoni care purtau melodiile. El a adăugat: „Fiecare vers din fiecare cântec este acolo pentru a te chinui pentru faptul că nu te-ai închinat lui Dumnezeu prin muzică în timp ce erai pe Pământ.”

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound - Gerald Johnson

Gerald a dezvăluit apoi cum a scăpat în cele din urmă din Iad și a reușit să se întoarcă pe Pământ. „M-am ridicat din iad și m-am întors pe Pământ, iar Dumnezeu a început să-mi vorbească. L-am văzut de fapt pe adevăratul Iisus”, a spus el. „El a început să-mi vorbească și mi-a spus: „Ai fost supărat în secret pe oamenii care te-au rănit, ai sperat că îi voi pedepsi pe cei care te-au rănit. Nu sunt oamenii tăi, sunt oamenii mei, vreau doar să te concentrezi asupra misiunii pe care ți-o dau. Deși am făcut bine, lucrul pe care îl aveam în inimă era neiertarea față de oamenii care mi-au greșit”.

De când pastorul a încărcat videoclipul pe TikTok, acesta a devenit viral, ajungând la peste trei milioane de vizualizări și obținând 397.200 de aprecieri. Mulți urmăritori au părut să rezoneze cu Gerald, postând comentarii în semn de unitate.

„Toți cei care au această experiență descriu Iadul într-un mod atât de asemănător. Eu îl cred”, a scris unul dintre ei. „Acesta este al treilea videoclip în câteva zile pe care văd o relatare a iadului de către o persoană diferită”, a adăugat un al doilea. „Poveștile se potrivesc, ei văd același lucru, ceea ce este incredibil”.