• Un clarvăzător autoproclamat, care pretinde că a prezis atacul terorist din 11 septembrie, pariază pe faptul că Anglia va câștiga Cupa Mondială.
  • Carr, un canadian în vârstă de 79 de ani, a susținut că a prezis o serie de evenimente mondiale, de la moartea prințesei Diana, la alegerea unui papă german.
  • Anglia joacă împotriva Franței, deținătoarea Cupei Mondiale, în sferturile de finală, sâmbătă seara, la Al Khor.

Un clarvăzător autoproclamat, care pretinde că a prezis atacul terorist din 11 septembrie, pariază pe faptul că Anglia va câștiga Cupa Mondială. Anthony Carr prezice că în finală va fi o confruntare între Anglia și Argentina, iar cei trei lei ai lui Harry Kane se vor impune cu 2-0 în fața adversarilor lui Lionel Messi.

El ar fi prevăzut duelul după ce a spus că a văzut o străfulgerare a Războiului din Falklands” – o bătălie din 1982 în care Londra a învins forțele argentiniene invadatoare pe insulele din sudul Oceanului Atlantic, care sunt un teritoriu britanic de peste mări. Carr, un canadian în vârstă de 79 de ani, a susținut că a prezis o serie de evenimente mondiale, de la moartea prințesei Diana, la alegerea unui papă german.

Supranumit un Nostradamus al zilelor noastre”, cea mai faimoasă predicție a lui Carr a fost făcută înainte ca fundamentaliștii islamici să lovească cu avioanele de pasageri Turnurile Gemene din New York în septembrie 2001. Cu nouă luni înainte, el a spus că a prezis un eveniment cosmic cataclismic” care va avea loc în anul următor. El a avertizat că oamenii ar trebui să aștepte un semn în ceruri”, deoarece ceea ce urma să se întâmple ar fi șocat întreaga lume” și ar fi băgat frica de Dumnezeu în noi”. Atacul terorist s-a soldat cu aproape 3.000 de morți și a fost catalizatorul pentru invazia condusă de SUA în Irak și Afganistan.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Revenind la ceva mai puțin tragic, Carr a fost întrebat recent despre cine crede că va câștiga Cupa Mondială FIFA, a cărei finală se va juca în Qatar pe 18 decembrie. În timp ce Canada, țara sa natală, poate că nu a reușit să treacă de faza grupelor, Carr a pariat pe echipa lui Gareth Southgate pentru a merge până la capăt.

Anglia joacă împotriva Franței, deținătoarea Cupei Mondiale, în sferturile de finală, sâmbătă seara, la Al Khor. Dacă vor trece de Kylian Mbappe și compania, în semifinale vor înfrunta fie Portugalia, fie Marocul. O altă victorie i-ar plasa în finală, în fața Olandei, Argentinei, Croației sau Braziliei.

Carr, care provine din Toronto, a declarat: Nu sunt un mare fan al fotbalului, dar când tânărul meu prieten și manager Justin mi-a povestit câte ceva despre ce se întâmplă la Cupa Mondială. Atunci am avut o viziune despre Războiul din Falklands din 1982. Ceva din acel moment mi s-a părut foarte familiar: Anglia și Argentina se vor lupta din nou, dar de data aceasta pe teren. Încă o dată, cu Anglia victorioasă – așa cum am prezis că va fi în Războiul din Falklands pentru ziarul meu, The Toronto Sun. Niciodată nu m-am simțit atât de puternic în legătură cu ceva de la predicția mea din 11 septembrie.”

Carr și-a petrecut primii ani de viață în turnee de circ, datorită faptului că părinții săi erau artiști. El susține că darul său psihic l-a ajutat să iasă din sărăcie. Pe lângă faptul că este clarvăzător, el s-a bucurat și de o carieră muzicală, cântând la saxofon alături de Ben E. King, cântărețul trupei Stand By Me. Nord-americanul susține, de asemenea, că a fost un asociat al lui Lady Iris Mountbatten, strănepoata reginei Victoria a Angliei. În timpul turneelor ca muzician și-a încercat abilitățile mintale asupra vedetelor de la Hollywood.

El a spus că a citit în palmă pentru celebrități precum starul Rocky Sylvester Stallone, cântărețul Frank Sinatra și fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov, care a murit la începutul acestui an. După ce și-a făcut un pariu cu privire la faptul că Anglia va ridica trofeul internațional de fotbal, Carr a spus că nu se teme să se înșele. El a declarat pentru site-ul The Spectrum în 2017: Nu ați auzit niciodată de Nostradamus publicându-și greșelile, ci doar pe cele pe care le-a nimerit.”

Carr, întrebat ce va face dacă previziunile sale pentru Cupa Mondială nu se vor adeveri, a spus: Chiar dacă în cariera mea lungă și plină de peripeții m-am confruntat de multe ori cu Mânia lui Khan”, sunt pregătit să înfrunt mânia coroanei britanice. Pe scurt, dacă mă înșel, dați-mă în judecată!”.