• Un cuplu a fost uimit de o descoperire recentă în podul lor, când au dat peste o scrisoare pe care Regele Charles i-a scris-o bunicii sale.
  • Scrisoarea, care era datată 15 martie 1955, ar însemna că Regele avea doar șase ani când i-a scris Reginei-Mamă.
  • Scrisoarea cu urări de bine a fost semnată de regele Angliei, care a scris „Multă dragoste din partea lui Charles” pe spatele ei.

Un cuplu a fost uimit de o descoperire recentă în podul lor, când au dat peste o scrisoare pe care Regele Charles i-a scris-o bunicii sale. Scrisoarea, care era datată 15 martie 1955, ar însemna că Regele avea doar șase ani când i-a scris Reginei-Mamă, care era bolnavă la acea vreme.

Scrisoarea lui Charles, care conținea mâzgălituri colorate și o mulțime de sărutări adresate Reginei-Mamă, a fost găsită în timpul unei curățări de Crăciun a podului. Un cuplu anonim va scoate la licitație scrisoarea, după ce au dat peste ea în podul lor din Stratford-upon Avon. Scrisoarea lui Charles către regina mamă sună astfel: „Dragă bunică, îmi pare rău că ești bolnavă. Sper că te vei face bine în curând”.

Scrisoarea cu urări de bine a fost semnată de regele Angliei, care a scris Multă dragoste din partea lui Charles” pe spatele ei.

Recomandări

MUSK ÎI FACE CONCURENȚĂ LUI CHATGPT
TU ȘTII CE FACE COPILUL TĂU PE INTERNET?
DNA ÎL AUDIAZĂ PE WANG YAN
CUM FACI BUCUREȘTI VERDE?
CE AMENINȚĂ REALEGEREA URSULEI?
ROMANIA CHELTUIE 7 MLD LEI PE ARME

Un manager de fermă în vârstă de 49 de ani este pregătit să vândă scrisoarea, care a declarat că o cutie lăsată de mama sa conținea o mulțime de amintiri regale”, inclusiv scrisoarea procurată de bunicul său, Roland Stockdale. El a spus: Am fost destul de uimit, dar nu eram sigur că va fi cineva interesat de ea. Obiectele regale au fost o surpriză, dar există o explicație simplă.”

Bunicul său a continuat să lucreze pentru protecția personală a reginei în anii 1950, după ce s-a mutat la Londra, și a fost implicat inițial în protejarea reginei mamă”.

Vânzătorul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a adăugat: Bunicul meu a fost un om cu puține cuvinte și nu a vorbit niciodată despre perioada în care a lucrat cu familia regală, dar era în mod clar bine văzut. Nu am absolut nicio idee despre cum a ajuns să aibă scrisoarea scrisă de regele Charles când era copil. Este unul dintre multele lucruri pe care le-a păstrat.”

O colecție de scrisori regale ar trebui să ajungă la un preț de aproximativ 4.000 de lire sterline atunci când vor fi scoase la vânzare pe 7 martie, iar scrisoarea lui Charles va costa între 2.000 și 3.000 de lire sterline.