• Un cuplu a fost uimit de o descoperire recentă în podul lor, când au dat peste o scrisoare pe care Regele Charles i-a scris-o bunicii sale.
  • Scrisoarea, care era datată 15 martie 1955, ar însemna că Regele avea doar șase ani când i-a scris Reginei-Mamă.
  • Scrisoarea cu urări de bine a fost semnată de regele Angliei, care a scris „Multă dragoste din partea lui Charles” pe spatele ei.

Un cuplu a fost uimit de o descoperire recentă în podul lor, când au dat peste o scrisoare pe care Regele Charles i-a scris-o bunicii sale. Scrisoarea, care era datată 15 martie 1955, ar însemna că Regele avea doar șase ani când i-a scris Reginei-Mamă, care era bolnavă la acea vreme.

Scrisoarea lui Charles, care conținea mâzgălituri colorate și o mulțime de sărutări adresate Reginei-Mamă, a fost găsită în timpul unei curățări de Crăciun a podului. Un cuplu anonim va scoate la licitație scrisoarea, după ce au dat peste ea în podul lor din Stratford-upon Avon. Scrisoarea lui Charles către regina mamă sună astfel: „Dragă bunică, îmi pare rău că ești bolnavă. Sper că te vei face bine în curând”.

Scrisoarea cu urări de bine a fost semnată de regele Angliei, care a scris Multă dragoste din partea lui Charles” pe spatele ei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Un manager de fermă în vârstă de 49 de ani este pregătit să vândă scrisoarea, care a declarat că o cutie lăsată de mama sa conținea o mulțime de amintiri regale”, inclusiv scrisoarea procurată de bunicul său, Roland Stockdale. El a spus: Am fost destul de uimit, dar nu eram sigur că va fi cineva interesat de ea. Obiectele regale au fost o surpriză, dar există o explicație simplă.”

Bunicul său a continuat să lucreze pentru protecția personală a reginei în anii 1950, după ce s-a mutat la Londra, și a fost implicat inițial în protejarea reginei mamă”.

Vânzătorul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a adăugat: Bunicul meu a fost un om cu puține cuvinte și nu a vorbit niciodată despre perioada în care a lucrat cu familia regală, dar era în mod clar bine văzut. Nu am absolut nicio idee despre cum a ajuns să aibă scrisoarea scrisă de regele Charles când era copil. Este unul dintre multele lucruri pe care le-a păstrat.”

O colecție de scrisori regale ar trebui să ajungă la un preț de aproximativ 4.000 de lire sterline atunci când vor fi scoase la vânzare pe 7 martie, iar scrisoarea lui Charles va costa între 2.000 și 3.000 de lire sterline.