• Un cuplu care a făcut patru nunți pentru a-și sărbători căsnicia a recunoscut că nu crede că este excesiv”.
  • Au spus că nu au cheltuit foarte mult pentru aceste patru evenimente decât ar fi cheltuit pentru o singură nuntă.
  • Ei spun acum că plănuiesc să își reînnoiască jurămintele de nuntă la fiecare câțiva ani, începând cu 2024.

Un cuplu care a făcut patru nunți pentru a-și sărbători căsnicia a recunoscut că „nu crede că este excesiv”. Ashley Miller, în vârstă de 38 de ani, este originară din Los Angeles, California, SUA, în timp ce partenerul ei, Larry Lansing, în vârstă de 41 de ani, a crescut la 2.824 de mile distanță – în Troy, New York, SUA.

Pentru că prietenii și familia lor sunt împărțiți pe tot cuprinsul Statelor Unite, cuplul a decis să opteze pentru patru sărbători mai mici, în loc de o nuntă mare. Au decis că vor merge la prietenii și familia lor, în loc ca invitații lor să vină la ei. Și, în ciuda celor patru evenimente separate, cuplul susține că a cheltuit doar 16.098 de dolari (13.041 de lire sterline) pentru toate acestea.

Ashley, care lucrează în producția de evenimente, din Los Gatos, California, SUA, a declarat: „În cele din urmă, cele patru sărbători diferite au sfârșit prin a se întâmpla în mare parte pentru că a apărut pandemia COVID. După ultimii ani și, având în vedere faptul că eu și soțul meu avem familii care locuiesc la capetele opuse ale țării, am decis să organizăm aceste patru ceremonii diferite. Cea mai mare parte a familiei mele locuiește pe coasta de vest a Americii, iar toată familia lui locuiește pe coasta de est. Recunoscând că avem bătrâni în familie și că era foarte important pentru noi să împărtășim această zi cu noi, în loc să le cerem să meargă undeva, am adus petrecerea la ei.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Ashley a spus că familia și prietenii lor  „au adorat” ideea și au crezut că a fost grozavă. De asemenea, ei spun că nu au cheltuit mai mult pentru cele patru evenimente decât ar fi cheltuit pentru o singură nuntă. Pentru prima lor nuntă – o ceremonie legală – la tribunalul din Yolo, California, SUA, pe 28 decembrie 2021, cuplul a îmbrăcat blugi și pulovere. Căsătoria lor a fost asistată de doi prieteni – unul dintre ei, Warren Venice, a oficiat ceremonia, deoarece deținea o licență de căsătorie pentru cupluri. Aceștia au declarat că nunta a fost o ideii de ultim moment, după ce au condus spre casă în timpul unei furtuni.

Ashley a spus: „Așa am decis noi că oricum ne vom căsători. Unul dintre prietenii cu care am fost, întâmplător, este un preot care putea să oficieze ceremonia în mod legal, iar celălalt a fost martorul nostru. Am fost doar noi patru – crăpând de râs în blugi și pulovere. O idee foarte puțin formală care ne-a determinat să vrem să facem petreceri mai mari pentru familiile noastre.”

Ea a adăugat: „Am vrut să sărbătorim cu ei mai mult decât la un apel telefonic sau un apel video. Nu ni s-a părut excesiv, deoarece am vrut ca întreaga familie să poată sărbători cu noi.”

Ashley a recunoscut că mulți dintre membrii familiei și prietenii ei, inclusiv tatăl ei, au fost dezamăgiți când au auzit că s-a căsătorit, deoarece nu au fost acolo. A doua lor nuntă a avut loc la un local din Troy, New York, SUA, la care au participat membri ai familiei lui Larry, pe 21 mai 2022. Între timp, cea de-a treia celebrare a fost pentru familia lui Ashley în Oregon, Portland, SUA, pe 11 iunie 2022, cu aproximativ 30-35 de persoane prezente.

A patra și ultima lor zi mare a fost la Little Vegas Chapel, în iulie 2022 – cu 38 de prieteni apropiați. În acest caz, cei doi au făcut nodul într-o capelă cu tematică Elvis Presley, înconjurați de 38 dintre prietenii lor și au mers la Cosmopolitan din Las Vegas pentru a sărbători. Ashley, care lucrează în domeniul divertismentului, a declarat că ea și Larry, un inginer de software, au vrut să folosească nunțile ca o oportunitate de a aduce oamenii împreună după COVID-19.

A fost o șansă pentru noi de a vedea oameni, de la copii care au crescut în ultimii doi ani până la bătrânii familiei noastre”, a spus ea.

Și cuplul nu a terminat încă. Ei spun acum că plănuiesc să își reînnoiască jurămintele de nuntă la fiecare câțiva ani, începând cu 2024 și să facă încă o săptămână de sărbătoare pentru toată familia și prietenii lor.