• Un cuplu a afirmat că secretul relației lor fericite este swingingul – singura regulă este că trebuie să participe împreună.
  • Jess, 30 de ani, proprietara unui club și Jay, 46 de ani, planificator de evenimente, au declarat pentru Kyle și Jackie O că s-au cunoscut pe Tinder în urmă cu doi ani.
  • Pe atunci, Jess era cu fostul ei logodnic, Lawrence, care a rămas partenerul ei de afaceri la Our Secret Spot din Annandale din Sydney.

Un cuplu a afirmat că secretul relației lor fericite este swingingul – singura regulă este că trebuie să participe împreună. Jess, 30 de ani, proprietara unui club și Jay, 46 de ani, planificator de evenimente, au declarat pentru Kyle și Jackie O că s-au cunoscut pe Tinder în urmă cu doi ani, iar apoi au început să se întâlnească.

Pe atunci, Jess era cu fostul ei logodnic, Lawrence, care a rămas partenerul ei de afaceri la Our Secret Spot din Annandale din Sydney. Dar, pe măsură ce lucrurile au progresat cu Jess și Jay, au considerat că este mai bine să își închidă” puțin relația, excluzând să se cupleze cu alți parteneri separat.

Din cauza faptului că cuplul a fost privat de experimente sexuale, Jess, care este bisexuală și care a avut relații non-monogame timp de 10 ani, a spus că ar putea fi o idee bună să încerce swinging-ul. Jay era destul de deschis la lucruri”, așa că atunci când i s-a sugerat acest lucru, a considerat că merită să încerce.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Când au încercat prima dată, a fost de fapt prima experiență de acest gen pentru Jay. Jess a dezvăluit că cei doi au făcut sex în patru cu cea mai bună prietenă a ei și cu partenerul ei, iar acest lucru i-a determinat să trăiască un stil de viață cu totul nou.

În ceea ce-l privește pe Jay, acesta a spus că îi place să aibă posibilitatea de a exprima o comunicare deschisă în relațiile sale și a spus că swinging-ul a funcționat pentru el. El a spus că îi place faptul că cuplul își face mereu timp să se verifice unul pe celălalt și să discute despre limitele lor.

Potrivit FEMAIL, Jess a declarat: „Mereu ne privim unul pe celălalt în momentul respectiv. Cu siguranță ai momente în care te simți ciudat.”

Dar Jay nu devine gelos când își vede partenera făcând sex cu alte persoane – el a spus că mai presus de orice altceva vrea doar ca ea să fie fericită”.

Cuplul are, de asemenea, reguli – iar cea mai importantă este că fac acest lucru doar împreună – și de cele mai multe ori o fac cu femei. Jess recunoaște că este mai atrasă de femei, dar este „mulțumită” de Jay ca partener masculin. Deși nu crede că ar putea renunța vreodată la swinging cu totul, Jess a spus că este fericită să ia pauze uneori.

 „A devenit o schimbare atât de benefică pentru mine”, a spus ea. Swinging-ul mi-a îmbunătățit cu siguranță relațiile atât cu prietenii, cât și cu partenerul meu. Mi-a permis să fiu sinceră cu mine însămi în ceea ce privește ceea ce vreau de la un partener, precum și ceea ce trebuie să fiu ca persoană pentru a fi fericită.”