• Detectivul particular britanic Ali Harris a enumerat cele mai frecvente semne ale infidelității partenerului.
  • Observațiile ei au fost publicate de New York Post.
  • Datorită anilor de experiență, femeia a formulat o listă de semne de infidelitate.

Detectivul particular britanic Ali Harris a enumerat cele mai frecvente semne ale infidelității partenerului. Observațiile ei au fost publicate de New York Post. De cele mai multe ori, i se cere să găsească o persoană dispărută, să afle detalii despre biografia acesteia și să afle dacă partenerul o înșeală pe ascuns. În acest scop, Harris organizează o supraveghere pe jos sau cu mașina și, de asemenea, adună informații din diverse surse. Datorită anilor de experiență, femeia a formulat o listă de semne de infidelitate.

Harris crede că, de obicei, trădătorul se furișează și începe brusc să se preocupe de aspectul său: își cumpără haine noi, se tunde, își schimbă parfumul.

Un alt semn al unei posibile infidelități este dorința de a purta telefonul mobil peste tot cu tine, de teamă să nu fie lăsat nesupravegheat. De asemenea, ar trebui să aveți grijă dacă un partener începe brusc să răsfoiască în mod constant istoricul căutărilor sale pe internet și categoric nu dorește să discute despre sentimente și îndoieli.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

În concluzie, detectivul a explicat că își vopsește părul în roșu și poartă haine strălucitoare intenționat, deși colegii ei încearcă de obicei să nu atragă atenția asupra lor, dar ea urmează o altă logică. Când te vei uita la mine, nu vei avea nici o îndoială că sunt detectiv particular. Îmi place să-i ajut pe oameni, pentru că de multe ori devin ultima lor speranță de a afla adevărul”, a spus ea.

Cei mai mulți oameni cred că meseria de detectiv particular este plină de farmec, dar este departe de a fi la fel ca ceea ce se vede la televizor. Uneori trebuie să stau în mașină ore întregi, cu pauze periodice pentru a merge la baie. Îmi petrec mult timp căutând indicii pe internet. Dar este, de asemenea, satisfăcător pentru că fiecare caz este diferit și necesită o abordare individuală, iar acest lucru face ca munca de detectiv particular să fie interesantă”, a declarat Ali Harris.

Anterior, psihologul american Daniel Akon a vorbit despre unul dintre principalele semne ale infidelității într-o relație și a stârnit controverse pe web. El crede că un astfel de semn este o schimbare bruscă în comportamentul partenerului.