• Să te bagi în pat cu un nou partener poate fi descurajant, dar există lucruri pe care le poți face pentru a te asigura că totul merge bine.
  • Dacă ai emoții în legătură cu următorul pas, un expert a dezvăluit cum să te asiguri că sexul este uluitor.
  • Nu ai nevoie de mișcări speciale sau de tehnici îndrăznețe pentru a impresiona în dormitor, deoarece respectarea unor reguli simple îți va asigura satisfacția.

Un expert a dezvăluit cele mai bune modalități de a te asigura că sexul cu un nou partener este uluitor. Nu este niciun secret că dormitul cu cineva necunoscut poate fi descurajant, dar există lucruri pe care le poți face pentru a vă asigura că totul decurge fără probleme.

Nu ai nevoie de mișcări speciale sau de tehnici îndrăznețe pentru a impresiona în dormitor, deoarece respectarea unor reguli simple îți va asigura satisfacția. Brandul de wellness sexual LoveHoney a vorbit cu expertul și activistul LGBTQ+ Zachary Zane pentru a explica cât de important este sexul atunci când explorați o relație cu cineva nou. El a spus că nu există un „răspuns unic” atunci când vine vorba despre cât de mult poate însemna acest lucru pentru o persoană, deoarece diferite persoane au relații diferite cu sexul și intimitatea.

Zachary a spus: „Pentru unii, sexul este necesar mai devreme în cadrul relației. Este lipiciul inițial care ține relația laolaltă, iar prin sex puteți construi și lega ceva mai profund unul de celălalt. Alții, în special cei care își pierd interesul imediat după ce fac sex, pot beneficia de așteptare și de cunoașterea mai bine a persoanei înainte de a sări în pat. Odată ce au o conexiune emoțională stabilită, este mai puțin probabil să își piardă interesul după sex, așa că depinde cu adevărat de persoană.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Când vine vorba de a ști dacă cineva este compatibil cu tine din punct de vedere sexual, se spune că cheia este să poți comunica. Uneori, prima dată când faci sex cu cineva pe care nu îl cunoști poate fi „cutremurător”, dar nu este întotdeauna așa.

„De multe ori este nevoie de câteva partide de sex, în care îi spui partenerului tău ce îți place din punct de vedere sexual, înainte ca sexul să fie „grozav””, a adăugat Zachary. „Se poate îmbunătăți în timp, dar numai dacă comunicați și sunteți sinceri în legătură cu dorințele și cu ceea ce nu vă place.”

Când sunteți în afara dormitorului, acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a vorbi despre sex. Folosește-ți timpul liber pentru a-ți întreba partenerul dacă ar fi deschis să încerce lucruri noi în dormitor. Este întotdeauna bine să discuți cu el despre fanteziile și dorințele sale și să afli dacă există ceva ce ar dori să încerce. Făcând acest lucru, veți afla mai multe despre ceea ce vă place amândurora și ce lucruri ați putea explora.

Zachary a adăugat: „Un lucru pe care l-am observat atunci când împărtășesc ciudățenii – dacă îți prezinți ciudățenia ca fiind „nebună”, „sălbatică” și „perversă”, partenerul tău te va trata ca atare. Așa că nu începeți prin a spune: „Este o nebunie și sunt atât de ciudat. Spune doar cu încredere ce ai vrea să încerci și ce îți place. Și dacă nu-i place, nu te simți respins. Nu încerca să le schimbi părerea. Acceptă cu grație limita lor și încearcă să găsești o cale de mijloc pentru ceva ce ați fi amândoi interesați să explorați.”