• David Black a primit o ofertă de concediere voluntară și a decis să-și părăsească vechea viață în autobuze pentru a-și urma visul, după ce a devenit nefericit în timpul pandemiei COVID.
  • Dave a avut ideea de a deveni un imitator al lui Elvis Presley după ce a vizitat Las Vegas, în SUA, și a fost inspirat.
  • Acum, David trăiește cea mai bună viață a sa și calcă pe urmele Regelui – deși încă nu și-a recuperat cele 10.000 de euro din munca de imitator.

Un fost inspector de autobuz și-a cheltuit cei 10.000 de euro pe costume și lecții de canto pentru a-și putea urma visul de a deveni un imitator al lui Elvis. David Black, în vârstă de 52 de ani, a devenit nefericit în timpul pandemiei de COVID, iar când i s-a propus concedierea voluntară a decis să accepte.

Dar nu avea de gând să investească banii în acțiuni, ci a investit în el însuși – luând lecții de canto și cumpărându-și un întreg ansamblu Elvis Presley. Acum, David trăiește cea mai bună viață a sa și calcă pe urmele Regelui – deși încă nu și-a recuperat cele 10.000 de euro din munca de imitator.

David, din Colchester, a declarat: „Mi-am dorit să fiu artist de la vârsta de 10 ani. Am vrut să am spectacolul lui Dave Black în teatre. Nu mi-am pierdut niciodată această pasiune pentru scenă. În timpul COVID-19 am avut probleme de sănătate mintală. Acum îmi trăiesc visul sută la sută. Voi continua să fac asta atât timp cât voi fi pe această planetă.”

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Din fericire, Lynn, soția lui David, este o fană a lui Presley și i-a urmărit spectacolele în copilărie. Despre cum a făcut pasul cel mare, el a spus: A trebuit să cred cu adevărat în mine însumi. Nu știam să cânt, așa că am avut nevoie de lecții de canto. Când dai o asemenea sumă de bani, trebuie să te asiguri că îi vei primi înapoi”.

David a cumpărat un an de lecții de canto în 2021 și a cheltuit mii de euro pe costume din piele plisată, făcute la comandă, care au costat 1.700 de euro fiecare. Dave a avut ideea de a deveni un imitator al lui Elvis Presley după ce a vizitat Las Vegas, în SUA, și a fost inspirat. El a început să lucreze la negru ca Elvis în zilele sale libere în 2018.

Avea o linie bună de spectacole rezervate chiar înainte de martie 2020, când a lovit pandemia și toate locurile de divertisment s-au închis pe termen nelimitat. El a spus: Nu știam dacă să râd sau să plâng, credeam că mă iau peste picior cu această ciumă biblică care venise de nicăieri. Chiar m-a dat peste cap din punct de vedere mental. M-a afectat grav, dar nu am renunțat niciodată. Mi-am luat microfonul și am cântat acasă și am distrat oamenii online. Atunci am decis să mă concediez, lucram pe autobuze de 20 de ani și a trebuit să cred în mine.”

Cântecul preferat al lui David este The Wonder of You”, ceea ce este potrivit, deoarece crede că cel mai unic lucru din spectacolul său este el însuși. Când eram copil, urcam pe scenă și câștigam concursuri de talente pentru imitații.”