• Toate subiectele își au locul pe rețelele de socializare, chiar și cele financiare.
  • Un tiktoker care a devenit viral pe Twitter în ultimele ore pentru o serie de sfaturi pentru a încerca să treci de la o mentalitate săracă” la o mentalitate bogată”.
  • Cu toate acestea, concluzia Dianei este că săracii cred că banii sunt rădăcina tuturor relelor, iar bogații cred că sărăcia este rădăcina tuturor relelor”.

Toate subiectele își au locul pe rețelele de socializare, chiar și cele financiare. Banii nu mai sunt un subiect tabu, ci o nișă excelentă pentru a obține mii de vizite și urmăritori. Din acest motiv, sunt acum mulți cei care se consideră influenceri în domeniul finanțelor personale”.

Este cazul Dianei, o tiktoker care a devenit virală pe Twitter în ultimele ore pentru o serie de sfaturi pentru a încerca să treci de la o mentalitate săracă” la o mentalitate bogată”. Ea a punctat șase lucruri pe care oamenii bogați le fac și oamenii săraci nu le fac” care se presupune că te pot ajuta să treci dintr-o categorie în alta.

Lista, care a fost criticată pe scară largă pe rețelele de socializare, abordează tot felul de probleme. În primul rând, aceasta susține că privitul la televizor este pentru cei săraci, în timp ce, oamenii bogați citesc de obicei cărți”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Pe de altă parte, după cum este evident, meseriile lor sunt diferite, astfel că săracii sunt plătiți cu ora”, iar bogații, după rezultatele lor”. Acesta este un lucru care este dificil de schimbat prin schimbarea mentalității, dar care, potrivit ei, trebuie luat în considerare. De asemenea, ea spune că persoanele cu mai puține resurse dau vina pe alții pentru tot” și se concentrează pe economisire, în loc să investească și să încerce să își asume eșecurile”.

După cum subliniază pe bună dreptate @AKN4710, tweeterul care a viralizat videoclipul, tânăra a uitat complet de bogăția generațională și de diferențele de clasă. Al șaptelea este că oamenii bogați au părinți bogați și oamenii săraci au părinți săraci”, a subliniat utilizatorul.

Cu toate acestea, concluzia Dianei este că săracii cred că banii sunt rădăcina tuturor relelor, iar bogații cred că sărăcia este rădăcina tuturor relelor”. Un lucru pe care mulți internauți nu au putut să nu-l ia în derâdere.