• Un electrician în vârstă de 25 de ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut într-un cuptor plin cu aluminiu lichid la 720C.
  • În mod incredibil, în ciuda durerii arzătoare, bărbatul a reușit să se scoată din cuva de metal topit și este acum tratat la spital pentru arsuri.
  • Se pare că electricianul a suferit arsuri și răni grave în urma accidentului.

Un electrician în vârstă de 25 de ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut într-un cuptor plin cu aluminiu lichid la 720C. În mod incredibil, în ciuda durerii arzătoare, bărbatul a reușit să se scoată din cuva de metal topit și este acum tratat la spital pentru arsuri.

Bărbatul efectua lucrări la cuptor joi (10 noiembrie), în orașul St. Gallen, în nord-estul Elveției, când a căzut printr-o trapă în metalul fierbinte. Era scufundat până la genunchi în lichidul de aluminiu, dar, în ciuda faptului că se afla într-o agonie incredibilă, a reușit să se tragă afară.

După ce a fost dată alarma, medicii și paramedicii au fost chemați la fața locului înainte ca o ambulanță aeriană Rega să ajungă pentru a transporta victima la spital. Se pare că electricianul a suferit arsuri și răni grave în urma accidentului. Poliția locală investighează acum modul exact în care s-a produs acest incident îngrozitor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

În 2014, o explozie inexplicabilă la aceeași turnătorie s-a soldat cu un bărbat cu arsuri îngrozitoare la nivelul feței. La începutul acestei săptămâni, o femeie din același oraș elvețian a fost grav rănită într-un accident ciudat, când a fost călcată de trei ori de propria mașină. Femeia, în vârstă de 45 de ani, coborâse din mașină pentru a lua ceva din portbagaj, potrivit agenției elvețiene de știri ATS.

Dar ea a lăsat motorul pornit, iar vehiculul s-a rostogolit înapoi spre ea, înainte de a fi călcată în timp ce încerca să oprească vehiculul. Înainte ca ea să se poată ridica, mașina s-a izbit de o altă mașină și a ricoșat – lovind-o a doua oară, potrivit unui raport al poliției locale. În cele din urmă, vehiculul a lovit o bordură, ceea ce l-a făcut să intre în șoferul ghinionist pentru a treia oară, înainte de a se opri pe o barieră de lemn.Femeia a fost transportată la spital, unde se pare că se află încă în stare gravă.