• Lumina strălucitoare a fost observată de locuitorii de deasupra mai multor districte din Bengalul de Vest, India.
  • Imaginile fiind distribuite pe Twitter și arătând obiectul luminos pe cerul nopții.
  • Un „OZN” îi derutează pe oameni în timp ce o lumină misterioasă pe cer dispare într-o clipă.

O lumină misterioasă care a dispărut pe cer a lăsat oamenii nedumeriți, unii spunând că ar putea fi un OZN. Ciudata apariție a fost făcută joi, 15 decembrie, iar oamenii nu știu ce să creadă despre ea.

Lumina ciudată de formă conică arată ca un fascicul de lanternă, dar este mult prea sus pe cer, iar lumina apare de nicăieri, după cum relatează Daily Star. La începutul traseului, există un mic glob luminos care seamănă cu un meteorit sau cu o lansare de rachetă inversată, dar martorii au spus că lumina a dispărut într-o clipă – excluzând ambele explicații.

Observarea a fost făcută în Bengalul de Vest, India, iar până în prezent oamenii au fost complet incapabili să o explice – unii fiind acum siguri că au văzut un OZN. Un locuitor a declarat: Este foarte aproape”, iar un altul a comentat: Nu-i așa că arată ca un OZN. Lumina a dispărut”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Inițial, oficialii au fost la fel de îngrijorați și au lansat o anchetă pentru a afla ce ar fi putut cauza fenomenul. Cu toate acestea, se crede acum că lumina este rezultatul unor teste cu rachete efectuate de militarii din Golful Bengal, aflat în apropiere. India TV a raportat că obiectul era probabil o rachetă balistică intercontinentală – cunoscută sub numele de Agni-5 – care este capabilă să atingă viteze de până la 3.100 de mile pe oră.

Publicația a precizat că armata indiană a testat ultima dată un Agni-5 în octombrie 2021. Aceasta a venit la câteva săptămâni după ce un inel negru inexplicabil a fost observat seara pe cer deasupra orașului Sentosa, Singapore, și a luminat orașul cu o strălucire ciudată. Comentatorii au avut multe de spus despre apariția ciudată, cu sugestii că este vorba de o apariție OZN.

Foto: Twitter

Cu toate acestea, unii au considerat că această teorie este prea extravagantă și au sugerat o idee mult mai realistă – păsări în migrație. Între timp, un fost agent CIA” a împărtășit o mărturisire șocantă pe patul de moarte – spunând că Zona 51 este reală și că a fost acolo și a văzut extratereștrii adevărați.

Bărbatul anonim, în vârstă de 77 de ani, a vorbit cu cercetătorul OZN Richard Dolan și cu documentaristul premiat Jeremy Corbell în cadrul unui interviu în care a dezvăluit informații despre proiecte guvernamentale ultrasecrete. El a făcut afirmații despre faimoasa Area 51, a spus că a văzut OZN-uri în carne și oase și a confirmat existența extratereștrilor. El a dat acest interviu senzațional după ce ar fi fost avertizat să nu mai împărtășească informații confidențiale, deoarece credea că va muri în curând.