• Fanii de conținut pentru adulți ar putea fi interesați să afle mai multe despre un podcast neortodox numit Plug Talk.
  • Grandmaison și Nersesian au lansat podcastul în noiembrie 2021, iar în decurs de o lună ar fi ajuns în topul celor mai mari 0,02% de conturi de pe platformă.
  • Fragmente din interviuri sunt disponibile pe YouTube.

Fanii de conținut pentru adulți ar putea fi interesați să afle mai multe despre un podcast neortodox numit Plug Talk. Emisiunea, găzduită de YouTuberul Adam Grandmaison (cunoscut sub numele de Adam22) și de logodnica sa, colega sa creatoare de conținut Lena Nersesian (alias Lena The Plug), vede cuplul intervievând actrițe din filmele pentru adulți.

Punctul său unic de vânzare? La sfârșitul fiecărui episod, cei doi fac sex cu invitata lor. Fragmente din interviuri sunt disponibile pe YouTube, dar versiunile integrale sunt, fără surpriză, disponibile exclusiv pe OnlyFans. Grandmaison și Nersesian au lansat podcastul în noiembrie 2021, iar în decurs de o lună, Plug Talk ar fi ajuns în topul celor mai mari 0,02% de conturi de pe platformă.

Grandmaison, care este, de asemenea, cunoscut pentru podcastul său No Jumper”, a postat pe Twitter despre această realizare de tip X la momentul respectiv, adăugând sentimental: Prietena mea și cu mine am visat la un podcast în care puteam să facem sex cu invitații după interviu și am realizat acest lucru. Urmează-ți visele.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Spectacolul lor nu trebuie confundat cu un altul cu același nume, care este disponibil pe Spotify și Apple. Celălalt Plug TalkPlug Talk, găzduit de un bărbat pe nume Rari, al cărui cel mai recent episod datează din martie 2020, se prezintă drept doza ta zilnică de pozitivitate”. Rari susține că serialul său se concentrează în jurul motivării de a te trezi și de a lucra la tine însuți”.

Și, deși ne imaginăm că conținutul său este puțin diferit de cel al lui Nersesian și Grandmaison, suntem siguri că și el ar promova motto-ul  urmează-ți visele”.