• Un porc l-a ucis pe măcelar cu doar câteva secunde înainte de a fi sacrificat, după ce s-a trezit în mod surprinzător în abator.
  • Un coleg de la abatorul Sheung Shui din nordul Hong Kong-ului și-a amintit că l-a văzut pe negustorul de carne în vârstă de 61 de ani pe podea.
  • Departamentul de igienă alimentară și de mediu din Hong Kong, care supraveghează abatorul, a transmis condoleanțe familiei măcelarului.

Un porc l-a ucis pe măcelar cu doar câteva secunde înainte de a fi sacrificat, după ce s-a trezit în mod surprinzător în abator. Porcul amețit era în drum spre a fi sacrificat în Hong Kong, nefiind clar cum a reușit animalul să scape. Poliția spune că porcul și-a recăpătat cunoștința și l-a doborât pe măcelar înainte de a muri, în timp ce oficialii l-au găsit pe bărbat cu un satâr de carne încă în mână și cu piciorul stâng rănit.

Un coleg de la abatorul Sheung Shui din nordul Hong Kong-ului și-a amintit că l-a văzut pe negustorul de carne în vârstă de 61 de ani pe podea vineri, 20 ianuarie, relatează Daily Star. Se crede că bărbatul a fost doborât de porc, dar cauza morții sale nu a fost încă comunicată de poliție.

Se pare că acesta a suferit răni la piciorul stâng, deoarece s-a rănit și cu propria lamă de 15 cm. În mod tragic, moartea bărbatului a fost confirmată la un spital local. Departamentul Muncii din Hong Kong a demarat o anchetă și va recomanda îmbunătățiri în materie de siguranță.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Un purtător de cuvânt a declarat: Departamentul Muncii este întristat de decesul persoanei în cauză și își exprimă cele mai profunde condoleanțe familiei sale. Vom finaliza investigația cât mai curând posibil pentru a identifica cauza accidentului, pentru a determina răspunderea proprietarilor de obligații și pentru a recomanda măsuri de îmbunătățire.”

Departamentul de igienă alimentară și de mediu din Hong Kong, care supraveghează abatorul, a transmis condoleanțe familiei măcelarului. Omagii au sosit și din partea familiei măcelarului. Decesul a stârnit, de asemenea, apeluri pentru îmbunătățirea procedurilor de siguranță din partea Departamentului Muncii din Hong Kong.

Între timp, s-a raportat că o cămilă furioasă a atacat și a ucis un bărbat într-o tabără de vacanță pentru copii din Rusia, după ce a fost lovită în față. Animalul a mușcat și a călcat în picioare un bărbat de 51 de ani în timpul incidentului de la Centrul de recreere Beryozka din Omsk, Siberia, Rusia, după cum s-a raportat, acesta a fost transportat de urgență la spital, dar din păcate a murit.