• Un influencer care refuză să gătească pentru el însuși a dezvăluit că cheltuiește 10.000 de lire sterline în fiecare lună pe mâncăruri la pachet și mese la restaurant.
  • Între Londra și Dubai, Cosmin Cernica, în vârstă de 29 de ani, îmbrățișează cele mai bune lucruri din viață și nu se zgârcește când vine vorba de cele trei mese pe zi.
  • Exxpert în social media și marketing, el împărtășește celor 100.000 de urmăritori ai săi poze cu mese somptuoase cu caviar scump și șampanie.

Un influencer român stabilit în Marea Britanie spune că refuză să gătească în propria locuință, drept pentru care cheltuiește lunar nu mai puțin de 10.000 de lire sterline pe comenzi cu mâncare și pe mese luate în cele mai selecte restaurante.

Cosmin Cernica își împarte timpul între Londra și Dubai, fiind obișnuit cu lucrurile mai fine din viață, iar atunci când vine vorba de cele trei mese ale zilei nu se zgârcește, scrie o publicație britanică.

Majoritatea meselor sale sunt luate în restaurante luxoase, dar el a afirmat că adoră să comande mâncare la pachet și o face de cinci până la șase ori pe săptămână, deoarece „nu-i place mirosul de gătit în casa lui”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Lider pe rețelele de socializare și în marketing, Cosmin distribuie celor 100.000 de urmăritori ai săi fotografii cu mesele sale elegante ce conțin în mod obișnuit caviar scump și mic-dejunuri cu trufe și șampanie.

10.000 și scapi de chin

Cosmin spune că este bucuros să plătească 10.000 de lire sterline pe lună pentru a evita cu orice preț gătitul și cheltuiește 2.000 de lire sterline doar pe ciocolată fină.

Nu-mi place să gătesc și de fapt nu-mi place mirosul alimentelor gătite în casa mea, așa că singurele opțiuni rămase sunt fie să comand, fie să ies” , spune influencerul urmăritorilor săi.

FOTO – The Sun

Atunci când comandă mâncăruri la pachet, Cosmin nu folosește doar aplicații obișnuite de fast-food, ci comandă cele mai rafinate preparate gourmet sau organice.

Pentru că nu gătesc deloc, întotdeauna îmi fac livrarea de mâncare sau merg la restaurante. Îmi comand mâncarea dintr-o aplicație de livrare de lux, care oferă mâncare gourmet de la cele mai bune restaurante din Londra” , a precizat el.

Deși bloggerul este obișnuit să mănânce cele mai bune mâncăruri din Londra, el a spus că încearcă să rămână sănătos – cu excepția cazului în care își permite un răsfăț ocazional.

Dintre toate bunătățile scumpe pe care Cosmin le mănâncă, el a mărturisit că trufele sunt de departe preferatele sale, iar magazinul său modern din Chelsea îl sună imediat ce au o livrare proaspătă.

Potrivit unui sondaj KPMG (o rețea globală de firme profesionale care oferă servicii de audit, fiscalitate și consultanță), britanicii cheltuiesc doar 451 de lire sterline pe mâncarea la pachet, în timp ce conaționalul nostru de aproape patru ori această sumă într-o singură lună.