• Peste 15.000 de expați au participat la sondaj
  • Valencia a obținut note mari, în special în ceea ce privește calitatea urbană
  • Printre orașele nepopulare: Hong Kong, Roma, Paris

Dacă te-ai hotărât să pleci din România, ai grijă unde alegi să te muți. Nu toate orașele din lume te așteaptă cu brațele deschise. Un sondaj realizat de InterNations îți arată unde este cel mai bine de trăit, dacă vrei să-ți părăsești țara.

Dacă vrei să te muți din România, Valencia este considerat cel mai bun oraș. Este un loc în care poți trăi sănătos și îți poți găsi ușor o locuință. Are o climă ideală, nu este nici prea cald, nici prea frig, plus că localnicii sunt foarte primitori. În același top mai sunt orașe precum Lisabona, Madrid sau Abu Dhabi. Doar că aceste orașe nu au luat note prea bune în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă.

Exemplele negative

Două orașe din Italia, Roma și Milano, sunt exemplele negative. La care se adăuga capitale precum Paris sau Dublin. Cei care s-au mutat aici sunt nemulțumiți din mai multe puncte de vedere. În orașele din Europa sunt nemulțumiți de contextul politic, în Africa orașele nu sunt sigure și lipsește infrastructura, iar în Asia nu se pot adapta culturii locale. Plus că își găsesc cu greu o locuință.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII