• Modificările corporale ale Mariei José Cristerna includ lucrări făcute pe frunte și pe brațe, unde are implanturi, dar are și o serie de piercing-uri și o limbă despicată care îi completează look-ul sinistru.
  • Vampirul din viața reală” cu un număr record de modificări corporale are un avertisment pentru oricine se gândește să-i copieze exemplul.
  • Modificările pe care Maria José Cristerna și le-a făcut pe corpul ei ajung la un număr uimitor de 49 și i-au adus un loc în cartea recordurilor.

Modificările corporale ale Mariei José Cristerna includ lucrări făcute pe frunte și pe brațe, unde are implanturi, dar are și o serie de piercing-uri și o limbă despicată care îi completează look-ul sinistru.

Vampirul din viața reală” cu un număr record de modificări corporale are un avertisment pentru oricine se gândește să-i copieze exemplul.

Modificările pe care Maria José Cristerna și le-a făcut pe corpul ei ajung la un număr uimitor de 49 și i-au adus un loc în cartea recordurilor.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Aspectul său extrem, în care aproape 100% din corp este tatuat, a făcut ca ea să fie supranumită vampirul din viața reală”.

Daily Star relatează că ea a vorbit pe canalul YouTube al Guinness World Records și i-a sfătuit pe alții să se gândească bine înainte de a o copia, deoarece a fost desemnată femeia cu cele mai multe modificări corporale din lume.

Ea a spus: Sfatul pe care l-aș da este că trebuie să te gândești mult la acest lucru, deoarece este ireversibil. Îmi place felul în care arăt, dar trebuie să înțelegeți că există tineri care sunt foarte deschiși la tatuaje, piercing-uri și tot ce este nevoie. A devenit la modă, așa că s-ar putea să ajungem la un punct în care să nu mai fie ceea ce ne dorim și să nu ne mai placă.”

Cu toate acestea, Maria va continua să își schimbe înfățișarea ei atât timp cât sănătatea îi va permite.

Pe canalul de YouTube, ea a adăugat: Dacă mă simt bine și dacă sănătatea îmi permite, voi continua să o fac.”

În videoclip, doamna vampir”, din Mexic, a făcut un tur al înfățișării sale pentru Guinness World Records.

Ea a povestit cum a început să-și modifice corpul la vârsta de 14 ani și a început procesul prin a se tatua peste tot.

Maria a susținut că 99%” din corpul ei este tatuat.

Ea a spus: Una dintre cele mai dureroase modificări au fost implanturile din brațe și de asemenea tatuarea globilor oculari”.

The Mirror a raportat în luna mai cum un dependent de modificarea corporală a spus că copiii fug de el pe stradă după ce l-au văzut cu fața tatuată, coarnele de pe frunte și dopurile de nas.

Jessy Kirkpatrick, în vârstă de 26 de ani din Kansas, SUA, care nu este binară, a început să-și modifice corpul în urmă cu 10 ani, adăugându-și două dopuri nazale de 20 mm, un septum și urechi întinse, precum și 16 piercing-uri.

De asemenea, are un piercing întins la limbă, un tatuaj complet blackout mandala pe gât și două tatuaje mari pe față, precum și implanturi de coarne de silicon pe frunte.

Dar, în ciuda faptului că spune că lumeafuge” pe stradă de ea și îi spun ciudată”, Jessy adoră aspectul ei și chiar intenționează să își facă modificări viitoare.

Ea spune că în orașul ei natal localnicii se holbează la ea, arătând cu degetul și râzând de ea, iar mamele cu copiii lor fug de ea.

De când folosește platforma de socializare TikTok, sub numele de utilizator @thesicklyvampire, Jessy a avut o reacție mai caldă din partea altor utilizatori, după ce aceștia au împărtășit videoclipuri celor 537 de urmăritori ai lor, oferind o perspectivă asupra modificărilor corporale extreme.