• O femeie de 104 ani din Chicago vrea intre în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă persoană care a sărit vreodată cu parașuta.
  • Recordul mondial Guinness pentru cel mai vârstnic parașutist a fost stabilit în mai 2022 de Linnéa Ingegärd Larsson, în vârstă de 103 ani.
  • Hoffner a sărit pentru prima dată cu parașuta când avea 100 de ani.

O femeie de 104 ani din Chicago vrea intre în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă persoană care a sărit vreodată cu parașuta, după ce și-a lăsat căruciorul la sol și a făcut un salt în tandem în nordul statului Illinois.

„Vârsta este doar un număr”, a spus Dorothy Hoffner după aterizarea la Skydive Chicago din Ottawa, la aproximativ 140 de kilometri sud-vest de Chicago.

Recordul mondial Guinness pentru cel mai vârstnic parașutist a fost stabilit în mai 2022 de Linnéa Ingegärd Larsson, în vârstă de 103 ani, din Suedia. Dar Skydive Chicago vrea ca Guinness World Records să certifice saltul lui Hoffner ca fiind un record, scrie AP.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Hoffner a sărit pentru prima dată cu parașuta când avea 100 de ani. Duminică, femeia a renunțat la căruciorul cu care se deplasa cu puțin timp înainte de a urca în avion, sărind de la 4.100 de metri înălțime.

Citește și: