• În exclusivitate pentru Vogue, Naomi Campbell dezvăluie lucrurile esențiale pe care le are întotdeauna în geantă.
  • De la parfumul pe care îl poartă de zeci de ani până la talismanul norocos pe care îl are întotdeauna la ea, ce mai ascunde Naomi Campbell în geanta ei.
  • Modelul în vârstă de 52 de ani este un simbol global al modei, o femeie de afaceri, activistă și filantropă.

Te-ai întrebat vreodată ce poartă Naomi Campbell în geanta ei? În exclusivitate pentru Vogue, supermodelul și vedeta de pe coperta Vogue India din martie 2023 ne dezvăluie obiectele esențiale pe care le are întotdeauna în geanta ei.

Campbell nu pleacă niciodată nicăieri fără unul dintre cele opt iPod-uri ale sale, pentru a-și putea asculta muzica fără întrerupere. Totul este aici, ore și ore și ore [de muzică]” , spune ea.

Sunt foarte de modă veche, nu-mi place să am muzica pe telefon, îmi place să o am pe iPod, pentru că pe telefon, când asculți muzică și sună, se întrerupe. „

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Având în vedere timpul pe care îl petrece călătorind în jurul lumii, nu este de mirare că are la îndemână o gamă variată de produse care să o ajute să se mențină în mișcare: dezinfectantul de mâini și masca de față, balsamul de buze pe care îl folosește mereu, mai ales când zboară, ceaiurile de ghimbir și Samahan pentru a-și stimula digestia și sistemul imunitar, și câtev pliculețe de vitmine.

Le folosec pentru atunci când sunt extrem de obosită și am nevoie de un impuls” , spune ea. „Am luat asta în Austria, nu sunt sigură dacă se găsește și aici, dar ajută.”

Ea rămâne impecabilă cu ajutorul unei role de față pe care o folosește după ce se hidratează (O rostogolesc în jos, totul merge întotdeauna în jos: rostogolește, sculptează, sculptează.”) și a unei palete de farduri de ochi. „Este ca un membru al familiei pentru mine” , spune Campbell.

Și îmi plac culorile din paleta accea pentru că sunt atât de puternice, încât te poți juca cu ele chiar dacă nu știi să te machiezi. ” Campbell are la ea și un spray hidratant, pe care îl folosește ori de câte ori își amintește.

Unul dintre cele mai personale obiecte din geanta ei este suportul pentru cardul de credit Alaïa. Este ceva ce am primit de la tatăl meu, Azzedine Alaia, înainte să moară și îl folosesc mereu. Întotdeauna am ceva cu mine Alaïa, dacă nu port ceva de la el, port asta. ”

Ea are și telefonul de jucărie al fiicei sale, pentru a o ajuta să se distreze. Mereu îi place să fie pe telefonul meu, așa că o am la mine pe a ei ca să nu fie nevoită să fie pe al meu. „

În special, modelul în vârstă de 52 de ani este un simbol global al modei, o femeie de afaceri, activistă și filantropă. Ea a apărut pe coperta a peste 500 de reviste de-a lungul carierei sale și a apărut în campanii pentru Burberry, Prada, Versace, Chanel, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent și Valentino.