• Imaginile cu incidentul, care a avut loc miercuri, 12 octombrie, au fost deja vizualizate de 56.300 de ori, iar sub ele se află 6.600 de comentarii.
  • În clip, o pasageră brunetă este vizibil iritată în timp ce strigă Fk all of you.
  • Femeia strigă că a întârziat câteva ore până la destinație.

Momentul în care o femeie a devenit agresivă și a țipat la un avion plin de pasageri a devenit viral după ce a fost postat pe Reddit. Clipul, care durează două minute, arată cum o femeie brunetă înjură și țipă la echipaj și la pasageri după ce i s-ar fi spus să își ia câinele din poală în timpul zborului.

Clipul a fost postat pe forumul de discuții Reddit de către un utilizator pe nume VincentsCrows, sub titlul În zborul soției mele de la ATL la JFK în această dimineață. Bărbatul nu a precizat cu ce companie aeriană zbura femeia.

Imaginile cu incidentul, care a avut loc miercuri, 12 octombrie, au fost deja vizualizate de 56.300 de ori, iar sub ele se află 6.600 de comentarii.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

În clip, o pasageră brunetă este vizibil iritată în timp ce strigă Fk all of you (Duceți-vă naibii cu toții) către echipaj și pasageri, la un moment dat aruncând cu o oarecare forță o sticlă de apă către un rând din spatele ei. Turn your fking phone off (Închide-ți telefonul), îi strigă ea unui alt pasager care filmează.

Femeia strigă că a întârziat câteva ore până la destinație pentru că nu ați putut să-mi lăsați câinele să stea în poala mea, înainte ca un membru al echipajului să intervină și să spună: Doamnă, să mergem.