• Actorul Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit un videoclip în care șuvițele sale de păr sunt tăiate și rase aproape până la piele de un prieten apropiat.
  • În clip, Jason le-a arătat urmăritorilor fostele împletituri în fața camerei, iar apoi a explicat motivul din spatele deciziei sale.
  • Aloha, toată lumea, a deschis videoclipul de pe Instagram în maniera sa caldă tipică – deși conținutul a devenit mai serios când a început să explice motivul din spatele tunsului.

Actorul Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit un videoclip în care șuvițele sale de păr sunt tăiate și rase aproape până la piele de un prieten apropiat. În clip, Jason le-a arătat urmăritorilor fostele împletituri în fața camerei, iar apoi a explicat motivul din spatele deciziei sale.

Aloha, toată lumea, a deschis videoclipul de pe Instagram în maniera sa caldă tipică – deși conținutul a devenit mai serios când a început să explice motivul din spatele tunsului.

El a continuat: Imi tund părul, fac asta pentru plasticul de unică folosință – m-am săturat de aceste sticle de plastic, trebuie să ne oprim. Furculițele din plastic, toate aceste lucruri”.

Mesajul său serios a fost întrerupt pentru scurt timp de o ușoară adiere de vânt, ceea ce l-a făcut pe Jason să râdă, deoarece nu mai simțise vântul pe cap de ceva vreme: Oh, omule, nu am simțit niciodată vântul chiar acolo!”

De când Jason a devenit un nume cunoscut după apariția sa în Game of Thrones și după ce a obținut rolul principal al lui Aquaman, șuvițele sale lungi au devenit semnătura sa.

Dar, așa cum a lăsat să se înțeleagă în videoclip, Jason a simțit nevoia să facă ceva șocant pentru a sensibiliza publicul cu privire la dependența noastră de plasticul de unică folosință.

El a argumentat: Intră în pământul nostru, intră în oceanul nostru. Văd unele lucruri în oceanul nostru care sunt atât de triste, așa că vă rog, faceți orice pentru a elimina plasticul de unică folosință din viața voastră – ajutați-mă”.

Apoi a încheiat videoclipul într-o notă pozitivă și pentru a evidenția unele dintre schimbările care se fac deja.

Sticlele de plastic sunt ridicole. Acum mulți oameni produc aluminiu, ceea ce este fantastic, ținând propria sticlă în fața ecranului.