VIDEO. Jason Momoa schimbare radicală de look. Cum arată actorul după ce și-a tuns celebrul păr

jason-momoa

Jason Momoa 'Aquaman' film premiere, Arrivals, Los Angeles, USA - 12 Dec 2018,Image: 402475736, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Actorul Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit un videoclip în care șuvițele sale de păr sunt tăiate și rase aproape până la piele de un prieten apropiat. În clip, Jason le-a arătat urmăritorilor fostele împletituri în fața camerei, iar apoi a explicat motivul din spatele deciziei sale.

Aloha, toată lumea, a deschis videoclipul de pe Instagram în maniera sa caldă tipică – deși conținutul a devenit mai serios când a început să explice motivul din spatele tunsului.

El a continuat: Imi tund părul, fac asta pentru plasticul de unică folosință – m-am săturat de aceste sticle de plastic, trebuie să ne oprim. Furculițele din plastic, toate aceste lucruri”.

Mesajul său serios a fost întrerupt pentru scurt timp de o ușoară adiere de vânt, ceea ce l-a făcut pe Jason să râdă, deoarece nu mai simțise vântul pe cap de ceva vreme: Oh, omule, nu am simțit niciodată vântul chiar acolo!”

De când Jason a devenit un nume cunoscut după apariția sa în Game of Thrones și după ce a obținut rolul principal al lui Aquaman, șuvițele sale lungi au devenit semnătura sa.

Dar, așa cum a lăsat să se înțeleagă în videoclip, Jason a simțit nevoia să facă ceva șocant pentru a sensibiliza publicul cu privire la dependența noastră de plasticul de unică folosință.

El a argumentat: Intră în pământul nostru, intră în oceanul nostru. Văd unele lucruri în oceanul nostru care sunt atât de triste, așa că vă rog, faceți orice pentru a elimina plasticul de unică folosință din viața voastră – ajutați-mă”.

Apoi a încheiat videoclipul într-o notă pozitivă și pentru a evidenția unele dintre schimbările care se fac deja.

Sticlele de plastic sunt ridicole. Acum mulți oameni produc aluminiu, ceea ce este fantastic, ținând propria sticlă în fața ecranului.

Exit mobile version