• Nadia. Cea mai cunoscută gimnastă română a lumii împlinește astăzi 61 de ani.
  • Îi spunem și noi „La mulți ani!” . Cuvintele sunt sărace când vorbim despre uriașele performanțe ale Zeiței de la Montreal.
  • Nadia a fost și este un exemplu pentru milioane de copii care visează să ajungă pe cea mai inaltă treaptă a podiumului. Un exemplu de profesionalism, de dorință de victorie, dar și de modestie.

Nadia. Cea mai cunoscută gimnastă română a lumii împlinește astăzi 61 de ani. Îi spunem și noi La mulți ani!” . Cuvintele sunt sărace când vorbim despre uriașele performanțe ale Zeiței de la Montreal.

Nadia a fost și este un exemplu pentru milioane de copii care visează să ajungă pe cea mai inaltă treaptă a podiumului. Un exemplu de profesionalism, de dorință de victorie, dar și de modestie.

Eu sunt onorată că, după 45 de ani, istoria acelui 10 încă inspiră și motivează generația de astăzi. Gimnastica este un sport complex și frumos, este un sport de bază care ajută la orice sport pe care dorești să-l faci. Este mișcare, este sport, este sănătate . , spune gimnasta.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Fiecare sportiv are momente grele, momente de cumpănă. Diferența dintre victorie și eșec o face de multe ori modul în care știi să te motivezi în clipele importante. Nadia are sfatul perfect pentru sportivi.

Mă gândeam mereu la faptul că am început acest sport pentru că am avut curiozitate și pasiune. Și este extrem de important să te gândești mereu la dragostea pe care o ai față de ceea ce faci.

De acolo îți iei energia și de la oamenii din jurul tău, care te susțin și atunci cân d e bine și atunci când e mai puțin bine. , conchide Nadia Comăneci.