• O focă s-a strecurat într-o casă prin intermediul unei clapete pentru pisici, a traumatizat o pisică și a rămas blocată pe canapea.
  • Foca a explorat mai multe părți ale casei familiei timp de trei ore.
  • Un ranger de la Departamentul de Conservare a sosit la fața locului pentru a o readuce în mare.

O familie a fost surprinsă să găsească în casa dintr-o suburbie a orașului Tauranga din Noua Zeelandă, care se află aproape de plajă, un pui de focă tare curios care a traumatizat pisica proprietarilor și a petrecut mai mult timp pe holul locuinței în timp ce copiii dormeau la etaj, potrivit The Guardian.

FOTO – The Guardian

Phil Ross care locuiește în Muntele Maunganui, o suburbie a orașului Tauranga din Noua Zeelandă, a povestit că soția sa a plecat miercuri dimineață la ora 6 la sală, iar când s-a întors a găsit în interiorul locuinței, care se află la 150 de metri de plajă, o focă mică și draguță.

În acel moment, simpaticul infractor s-a speriat puțin și a traversat holul pentru a ajunge în camera de oaspeți, a povestit Phil Ross.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

Puiul de focă a reușit să intre în casă prin ușița care asigură accesul pisicii în casă, după ce a avut o mică dispută privind teritoriul cu felina familiei, Coco, pe care ar fi alergat-o până în locuință.

Foca a traumatizat pisica familiei

Puiul de focă a petrecut singură în casă, pe hol și pe canapea, timp de un ceas în timp ce copiii dormeau la etaj și nu a stricat nimic, până când soția lui Phil a reușit să o scoată pe ușa din față și să o ducă în grădină.

Un ranger de la Departamentului pentru Conservare a returnat foca, pe care familia a poreclit-o ,,Oscar” , în mare, după o dimineață plină de apeluri legate de foci.

După ce infractorul marin a plecat, pisica Coco a evitat să se plimbe la parterul casei pentru că era ,,în mod clar destul de traumatizată” .

Nu este ceva neobișnuit să vezi foci plimbându-se prin zonă în această perioadă, spune Phil Ross, care este întâmplător biolog de meserie și din păcate pentru el, nu era acasă când mamiferul a intrat în casă.