• Motanul reședinței premierului britanic, Larry, a avut o noapte albă, urmărind un intrus care voia să pășească în incinta primului ministru.
  • Într-o filmare, Larry este surprins în timp ce urmărește o vulpe care a ajuns pe celebra stradă londoneză. Pe măsură ce Larry se apropie, vulpea se retrage și, la un moment dat, se ascunde într-un tufiș.
  • Pisica are un start bun și se lansează în tufiș, iar vulpea speriată pleacă cu Larry după ea. După ce alungă intrusul de pe stradă, Larry abandonează urmărirea.

Motanul reședinței premierului britanic, Larry, a avut o noapte albă, urmărind un intrus care voia să pășească în incinta primului ministru, potrivit The Guardian.

Într-o filmare, Larry este surprins în timp ce urmărește o vulpe care a ajuns pe celebra stradă londoneză. Pe măsură ce Larry se apropie, vulpea se retrage și, la un moment dat, se ascunde într-un tufiș.

Pisica are un start bun și se lansează în tufiș, iar vulpea speriată pleacă cu Larry după ea. După ce alungă intrusul de pe stradă, Larry abandonează urmărirea.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Larry locuiește pe Downing Street nr. 10 de la 1 februarie 2011 și este prima pisică care a primit titlul oficial de ,,Chief Mouse Catcher„. Pisica a fost adusă de la adăpostul de animale Battersea tocmai datorită abilităților sale de a prinde șoareci.

,,Larry își petrece zilele întâmpinând oaspeții, inspectând sistemele de securitate și testând calitățile mobilierului privind dormitul” , se arată pe sit-eul Downing Street.

,,Responsabilitățile sale zilnice includ și găsirea unei soluții pentru populația de șoareci din reședința„.