• Un bărbat se urcă în toboganul de gunoi al unei clădiri înainte de a fi tăiat în bucăți.
  • Camerele de supraveghere de la primul etaj al clădirii din New York l-au surprins pe bărbatul care se urca în toboganul de gunoi în timp ce discuta cu alte două persoane, dar nu și-au dat seama că erau ultimele sale clipe.
  • Un bărbat se aruncă mortal în toboganul de gunoi din New York, în timp ce oamenii privesc.

O înregistrare video de groază surprinde ultimele clipe ale unui bărbat care se urcă în toboganul de gunoi al clădirii sale, pentru ca mai apoi să fie găsit mort și tăiat în bucăți de compactorul de mai jos.

Înregistrările camerelor de supraveghere au arătat imagini din holul de la primul etaj din Brooklyn, New York, SUA, unde a avut loc incidentul.

Două persoane au privit și au discutat cu bărbatul în ceea ce s-au dovedit a fi ultimele sale momente, în jurul orei locale 4 dimineața, vineri, în timp ce se urca.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

La scurt timp după aceea, corpul său mutilat a fost găsit la baza toboganului.

În înregistrarea video, bărbatul, despre care s-a raportat ulterior că ar avea în jur de 50 de ani, poate fi văzut introducând un picior în tobogan în timp ce vorbea cu un alt bărbat.

O femeie li s-a alăturat în timp ce el se chinuia, apoi reusește, să își bage celălalt picior în tobogan.



În acest moment, în timp ce el se strecura în tobogan, ea a ținut ușa, pe care el stătea.

În ultimele sale minute tragice, în timp ce părea că încă mai vorbește cu amândoi, și-a băgat trunchiul în tobogan înainte ca doar brațul să fie vizibil și a dispărut înăuntru.

Bărbatul care privea părea să se aplece în față cu un telefon, filmând sau luminând în interiorul toboganului, în timp ce ambii martori păreau să se uite în interiorul tubului pentru a urmări coborârea lui.

Nu este clar când, dar la un moment dat amândoi au părut să-și dea seama că s-a întâmplat ceva, iar bărbatul s-a aplecat mai adânc în conductă, în timp ce femeia îl ținea de picioare.

Se pare că poliția nu tratează moartea ca fiind suspectă.

New York Post a relatat că vecinii au speculat că defunctul și-ar fi scăpat cheile înăuntru, iar poliția a fost chemată în cele din urmă la fața locului.

Pensionarul Anthony Gordon, care locuiește la etajul patru, a declarat pentru publicație: „Dacă îți arunci cheile în incinerator, lasă-le. Poți oricând să-ți faci alte chei, dar nu poți obține o altă viață.