• „Nu vă mai iubiți pe exponate” , e mesajul administratorilor unui muzeu.
  • Muzeul e o fostă cetate și există din secolul al XIX-lea.
  • Îndrăgostiții au fost surprinși pe camerele de supraveghere.

Un muzeu de pe coasta baltică a Poloniei a devenit o locație atât de populară pentru cuplurile îndrăgostite încât a făcut apel la vizitatori să își țină sub control poftele. „Nu vă mai iubiți pe exponate”, e mesajul administratorilor muzeului din Polonia.

Locul a devenit popular printre îndrăgostiți datorită colțurilor întunecate din muzeu, unde puteau să se retragă ca să facă sex. Muzeul – o fostă cetate – există din secolul al 19-lea, asta înseamnă că exponatele sunt fragile – se plânge conducerea muzeului.

Cuplurile care nu își mai pot ține în frâu pasiunea sunt rugate să încerce mai bine plaja din apropiere. „De ceva timp, am instalat camere de supraveghere, iar înregistrările sunt verificate înainte să fie șterse”, mai spun administratorii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Întrebați de ce fortul este un loc atât de popular pentru cuplurile care își consumă pasiunea, autoritățile responsabile au sugerat că colțurile sale întunecate le-ar putea da oamenilor iluzia intimității, fără să realizeze că sunt supravegheați.

A face sex într-un loc public este ilegal în Polonia, notează Gazeta Wyborcza. Persoanele vinovate de indecență în public ar putea fi pedepsite cu detenția, cu o pedeapsă neprivativă de libertate sau cu o amendă de 1.500 de zloți (314 euro).