• Omul de gheață„, Wim Hof, spune că doborârea recordurilor de supraviețuire la frig extrem l-a făcut mai sănătos și mai puțin stresat.
  • Wim Hof, în vârstă de 63 de ani, deține 21 de recorduri Guinness World Records și este cunoscut sub numele de „The Iceman”.
  • Atletul olandez al sportului extrem are misiunea de a-i învăța și pe alții despre terapia prin frig. „Un duș rece pe zi ține doctorul departe” , spune el.

La 63 de ani, Wim Hof, cunoscut și sub numele de „Omul de gheață” , deține 21 de recorduri mondiale pentru acte „supra-omenești” în condiții de frig extrem.

Atletul olandez și-a propus în prezent să învețe cât mai mulți oameni despre terapia prin frig și despre beneficiile reconectării cu natura chiar și la temperaturi de sub zero grade.

Dacă ești capabil și dornic să ieși din zona de confort obții adevărata putere. Asta e adevăratul confort. Am avut nevoie de asta când mi-am pierdut soția. În urmă cu 27 de ani, în jurul orei 2 dimineața, ea și-a luat la revedere de la copii înainte de a se arunca de la etajul opt” , spune el.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Pentru a pune în mișcare sistemul cardio-vascular, Wim te sfătuiește să faci duș rece în fiecare zi. El susține că expunerea la frig ajută în cazul depresiei, anxietății, nivelului de energie scăzut și poate preveni cancerul.

Receptorii care creează noradrenalină cu 540% mai mult, dopamina cu 250-300% mai mult. Totul este științific.

Acest lucru va lupta în mod eficient cu tulburarea ta mentală, numită depresie, bipolară sau orice alt lucru care vine la tine. Ești capabil să te întoarci la cine ești cu adevărat” , adaugă Wim.

Deși a recunoscut că urăște frigul, acesta a stat într-un container plin de cuburi de gheață timp de 112 minute.