VIDEO. Wim Hof sau „Omul de gheață” te învață cum un duș rece în fiecare zi poate ajuta la prevenirea bolilor

La 63 de ani, Wim Hof, cunoscut și sub numele de „Omul de gheață” , deține 21 de recorduri mondiale pentru acte „supra-omenești” în condiții de frig extrem.

Atletul olandez și-a propus în prezent să învețe cât mai mulți oameni despre terapia prin frig și despre beneficiile reconectării cu natura chiar și la temperaturi de sub zero grade.

Dacă ești capabil și dornic să ieși din zona de confort obții adevărata putere. Asta e adevăratul confort. Am avut nevoie de asta când mi-am pierdut soția. În urmă cu 27 de ani, în jurul orei 2 dimineața, ea și-a luat la revedere de la copii înainte de a se arunca de la etajul opt” , spune el.

Pentru a pune în mișcare sistemul cardio-vascular, Wim te sfătuiește să faci duș rece în fiecare zi. El susține că expunerea la frig ajută în cazul depresiei, anxietății, nivelului de energie scăzut și poate preveni cancerul.

Receptorii care creează noradrenalină cu 540% mai mult, dopamina cu 250-300% mai mult. Totul este științific.

Acest lucru va lupta în mod eficient cu tulburarea ta mentală, numită depresie, bipolară sau orice alt lucru care vine la tine. Ești capabil să te întoarci la cine ești cu adevărat” , adaugă Wim.

Deși a recunoscut că urăște frigul, acesta a stat într-un container plin de cuburi de gheață timp de 112 minute.

Exit mobile version