O mamă le-a cumpărat celor doi copii ai săi patru burgeri de pui de la cel mai cunoscut lanț de restaurante fast-food din lume, McDonald’s, dar a rămas complet șocată când a găsit viermi acoperind burgerii. Aceasta a cumpărat patru burgeri, iar copiii au mâncat doi dintre aceștia înainte ca ea să descopere viermii. A descoperit viermii pe cei doi burgeri neconsumați, și, revoltată, a postat un clip pe rețelele de socializare în care arată mâncarea, iar acesta a devenit viral, strângând peste 160 de milioane de vizualizări, potrivit Daily Star. VIDEO AICI

Întâmplarea a avut loc în China, iar restaurantul a luat imediat legătura cu femeia. Purtătorul de cuvânt a anunțat că burgerii sunt gătiți în mod normal la temperaturi ridicate, astfel că nu ar fi trebuit să existe viermi în ei.

McDonald’s nu a admis că există o problemă alimentară în declarația sa, dar le-a reamintit clienților că, odată cu apropierea verii, dacă mâncarea nu este consumată prompt, ar trebui să fie depozitată corespunzător, cum ar fi în frigider, pentru a evita atragerea insectelor și a muștelor.

Recomandări

„IDF ȘTIA DE ATACUL HAMAS”
E „PUTIN” PLECAT
MCDONALD'S ARE PROBLEME CU A.I.
THE SKY IS THE LIMIT
ZÂMBETUL TE COSTĂ
BEC PUBLICĂ REZULTATELE FINALE

Nicio altă concluzie oficială asupra cazului nu a fost făcută în momentul postării filmulețului.