• Casele tradiționale au revenit la modă.
  • O casă construită încă din 1960 în satul Bălnaca, județul Bihor costă 200.000 de euro.
  • Te poți muta în ea, chiar în momentul în care ai cumpărat-o.

Casele tradiționale românești au fost aduse în epoca modernă și sunt acum puse la vânzare pentru tine. Te poți muta  deja, pentru că nu necesită renovări suplimentare.

În ce casă te poți muta?

Cea mai bună locație pentru a-ți cumpăra o casă, este acolo unde ai multă liniște și natura în jurul tău. Poți alege o casă construită încă din 1960 în satul Bălnaca, județul Bihor. Locuința a fost  readusă la viață, iar proprietarii o scot  acum la vânzare. Împreună cu cele 1,8 hectare de pământ și priveliștea minunată spre valea Crișului, casa a fost construită din lemn și materiale naturale cu scopul deconectării de la stresul cotidian. Casa are 2 camere și o baie și se vinde la prețul de 200.000 de euro.

O altă casă tradițională, veche de 150 de ani și care a fost recondiționată, este la vânzare la un preț de 175.000 de euro. Locuința cu trei camere și o baie se află în comuna Botiza în  județul Maramureș, la 150 de km de Cluj-Napoca. Casa are un teren de 6.600 de metrii pătrați.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Situată în comuna Sălicea, la doar 15 minute distanță de orașul Cluj-Napoca, această proprietate aduce un tribut vieţii transilvănene din vremurile de odinioară. Are 5 camere, 3 băi și un teren de 1.470 de metrii patrati. Acoperișul din stuf, grinzile de lemn cu o vechime de peste o sută de ani. Proprietarii o vând la prețul de 400.000 de euro.

Citește și