• Miliardarul Warren Buffett este cunoscut ca fiind un foarte cumpătat.
  • Bărbatul de 92 de ani locuiește în aceeași casă de 65 de ani.
  • Buffet spune că locuința sa este a treia cea mai bună investiție pe care a făcut-o vreodată.

Despre Warren Buffett se poate spune că este miliardarul cumpătat. CEO-ul Berkshire Hathaway, în vârstă acum de 92 de ani și care este unul dintre bogății planetei, locuiește în aceeași casă modestă de 65 de ani.

Locuința sa îi intrigă pe cei avuți și îi uimește pe cei care nu se bucură de prea mulți bani în conturile lor. Casa lui Warren Buffet valorează 0,001% din averea sa totală, scrie CNBC News. Buffet spune despre casa lui că este a treia cea mai bună investiție pe care le-a făcut în viață.

,,Mi-e cald iarna, mi-e răcoare vara … Nu mi-aș putea imagina să am o casă mai bună” , spune investitorul miliardar.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Locuința miliardarului este într-un cartier liniștit din Omaha, Nebraska. A cumpărat-o în 1958 cu 31.500 de dolari. Astăzi, casa lui valorează aproximativ 652.619 dolari. El o numește „a treia cea mai bună investiție pe care a făcut-o vreodată” .

Casa lui Buffett se întinde pe 6.570 de metri pătrați, are 5 dormitoare și 2 băi. Totul, de jur împrejur este supravegheat video.

Buffett nu intenționează să-și schimbe casa din Omaha cu una mai luxoasă. Jurnaliștii de la BBC l-au chestionat pe miliardar cu privire la casa lui, care pare modestă în raport cu averea pe care o are, peste 103 miliarde de dolari.

El a răspus: „Sunt fericit acolo. M-aș muta dacă aș crede că voi fi mai fericit în altă parte” .

Buffett nu este un mare cheltuitor

Miliardarul este cunoscut și pentru stilul său de viață cumpătat și simplu. Un aspect al vieții sale care sfidează atât bogăția lui, cât și știința nutrițională în evoluție este dieta sa uimitor de ciudată. Adoră să mănânce fast food, burgerii sunt preferații lui, bea coca-cola și mănâncă înghețată cât poate, scrie CNBC.

Investitorul miliardar Warren Buffett a demisionat din funcția de administrator al Fundației Bill și Melinda Gates în 2021 și a donat atunci fundației jumătate din averea.

În 2009 Warren Buffett, investitor, om de afaceri și filantrop, era cel mai bogat om al planetei. Astăzi avefrea lui este estimată la aproape 106 miliarde de dolari.

Citește și:

Numărul de miliardari din China scade. Ce provoacă pierderi bogaților lumii

Parlamentul britanic blochează TikTok pe toate dispozitivele parlamentarilor. Cum explică decizia

Tu știi ce reprezintă hărțuirea morală? Dar hărțuirea psihologică? Te-ai confruntat cu stres și epuizare fizică?